<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元
返回列表 回復 發帖

天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!& t( p8 G9 P$ m  c- ?/ L/ k9 g  w7 h
又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
. X6 t9 ^+ I$ K& IWinters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
. g* Q1 |8 j1 _1 `4 G% ~
佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
8 @5 o6 `( Y3 N. S$ |5 p呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,1 Q0 E8 J0 z9 ?* A# |7 t+ O
若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,: y: c$ G, ~" O, h
呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
. `. c/ q  c2 [6 p6 k: M若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...2 y- M$ q0 F9 o+ y8 {4 A+ e& L
infjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
* ^5 g+ [- N( q$ i你可能覺得D賓妹懶???
  F" r' e( }2 N! G你可能覺得D賓妹懶???/ I9 P7 Z# t) [( X" a  z
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
5 t- j+ U- I8 v. q
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
$ z. w: _8 O' b* J
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)' Q. B7 [, {. z
infjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
2 R) y3 w9 ~7 V& P% p我唔識d賓仔喎 ...
% s* `& i/ t4 k我唔識d賓仔喎 ...
2 Y+ ~9 Z6 X+ _7 P+ D迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
  e) k; c3 d7 m) F; x; `. r0 A5 f$ x
& ]) `: ]) t( w3 |
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
2 [4 R5 d7 k- @8 ^/ }% F* A成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
, x5 m1 O4 y. h+ N
, _, _$ T+ k" O講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
6 }' `% M& P+ I4 _. S+ H3 w/ a4 T說明一下,
* T$ s1 Y5 S! F, V, H' j我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
" A; q& W! C, U$ b" O% j活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
0 ~% R/ }* @% W6 C6 t
5 s, g. J, j8 I0 A呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?4 K" ^6 t/ ~5 m& g; A, i
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
" }0 ?- o3 l+ l7 F7 C
9 c4 H$ _  Z; ?. Y7 E, a講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
2 x$ P( I8 \$ l. T2 g說明一下,; o2 V6 h7 v2 M' b2 a+ A7 `
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,1 o$ W+ Y7 z* Y/ b: f. J- \
活在 ...* G0 E: Z9 ?; _2 l2 ?8 L) F  \
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
- H5 D% K; |: s$ n

. X0 w+ j" o0 m, Y呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
5 Z0 t$ P& _) \0 z+ u8 @成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
; C1 f; ^0 F/ a& t' w
9 [* I0 w- c5 P4 N3 s: H講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!* g0 @& C1 E; w% f- W) u9 }6 v! o
說明一下,. s! v1 |  H3 ~9 {2 T) w" D
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
: c. u' _" r/ q4 h活在 ...3 W* _( }+ ^5 s
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
7 A+ n3 J0 m) A/ ]7 ^! J9 m所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,9 L3 c; l1 _3 p- {" I: ~/ b
當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!
7 M- G) J, L  X. i* @+ P5 A$ A, o
& }4 j6 Y, [' I5 d; W8 d正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。