<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 迪士尼員工扮公仔屢遭非禮
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-10-5 13:28:
6 x1 s' j, z3 i0 V, A' H' w0 f) X: H5 X" c* ~/ f$ i
我諗都係
2 Y' x! ^* \& ]5 k
4 {) C$ @$ R/ a2 w: ]1 W8 m我諗唔係
應該開拖X佢啦,容忍只會令佢地更過份,
( P- Z: ~! a' X/ O. N+ I/ r' D" v0 c" h7 {- P4 Z" S! j
都係果句啦~女仔俾人非禮就要出聲,唔駛怕醜/ u6 _8 p+ |3 z
& e4 M( M% c/ M' I, W
香港人實會幫你
Originally posted by lettwan at 2005-10-5 02:30 PM:
2 b; Q; r1 M( f% O# d" _% u0 P應該開拖X佢啦,容忍只會令佢地更過份,
6 u0 @' {" h8 V7 e# w6 u0 o6 Y) D7 X* p
5 f; n( c# V* A0 N1 n都係果句啦~女仔俾人非禮就要出聲,唔駛怕醜
% z- J: ^* U' Y4 v! J
: A- o5 [; s* P& k$ P, y! Z  ]9 ^香港人實會幫你
% |% ?( r  ~; M% g/ l& u7 l我見到一定幫手捉豬手~!
7 X1 }% s6 B0 C(有冇好市民獎架?)
2 Z' {* \+ A) T* x+ D, @+ [不過佢地好難架~佢地做緊野嘛~唔通巴斯光年又叩2非禮喎~
8 T/ ~8 M/ f+ O2 ~捉到豬手都比老闆鬧啦
叫巴斯光年拉晒佢地
.
嘩!咁可憐。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by 勝完可以再勝 at 2005-10-5 03:25 PM:- M$ Y+ B7 J/ R; |, V: w6 f( R* X
叫巴斯光年拉晒佢地
8 d: S, C5 V5 ^咁都得
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-5 03:58 PM:
$ \& ^: O' Z$ l& [/ W: g3 J) d! c# J" `: A( o4 w' n8 ~8 K) G
咁都得
# p3 p: Y- B( H; J" p7 l8 {3 c9 l& j

" p+ B7 l  ~) e2 Q; R; ?: X- a6 e: r) {
亨九利話林志玲幫佢吹都得7 L/ ^; k* K; E) u
叫巴斯光年拉晒佢地點解唔得:cool:
D外國人未開時早就講左* E' `+ k! \/ y; Z
滴屎泥落園唔係好野啦
Originally posted by lettwan at 2005-10-5 02:30 PM:
' O( Z* j, q+ j" o$ d應該開拖X佢啦,容忍只會令佢地更過份,6 u- p. r! y, }4 [$ q

3 B& q. k% m" w都係果句啦~女仔俾人非禮就要出聲,唔駛怕醜
7 U9 W$ z- S! g$ \% s
; B0 v5 X* P7 R2 }香港人實會幫你
8 ]; X% H9 L+ i1 {6 e
/ |9 L; r9 @/ o% K' _但如果我見到隻米奇或米妮老黎係度嗌話比人非禮
/ q  m: K4 |( }# X( }5 K% s我唸我會笑出黎
替天行動
Tiger doesn't like woods, that's why he is good at golf!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 迪士尼員工扮公仔屢遭非禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。