<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [查詢] 張床有d血, 應該用咩洗?[已解決一半]
返回列表 回復 發帖
阿sing請唔好再講呢d野
6 E6 I# N% D' Q您可以到性板講; r# h" p# H0 W' D! e# @  D
thank you
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:10 PM:
( _8 C% {0 v# w9 [$ y; [: k" y( c所以咪叫您用墨水囉
" b: J! }3 z. t' ?& }8 S; h1 H您又當我攪gag8 Q: k7 u, M* a0 J1 z. _& m
您想點大家心照啦
! M! @1 e" ~3 a=_="
- `5 ]- U3 L; f  D9 E2 d4 x) }但係都有陣味啵- J6 f) @  H6 Y& @, t

4 U( g3 u9 @# b* R/ a; E8 j# n[ Last edited by xthmkn on 2005-6-4 at 03:17 PM ]
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:11 PM:$ l3 N6 g5 b. Y; o$ V2 T. |% A  c! x
阿sing請唔好再講呢d野
- p8 _& s+ L- U1 N% ]您可以到性板講1 x$ A. X0 s% ^# E- c8 g
thank you
: j% Z7 K, O  m; o, X! K

& t, r% R3 T: }9 V  g6 m樂兄,
5 V/ U' Y: G# {8 e" s7 X4 Xsorry, but 條友擺明响吹記講乜嘢啦, 可以嘅話, 搬個 topic 去 3x 我慢慢教佢
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
邊個人係認真問, 邊個係玩野, 各人心中自有答案
& o$ d# U/ ^; c7 O1 @3 h, s分開了 3x , 請各bro 克制 , 起碼都唔好講到咁白, [- e$ P7 e# O- H) j! `! ^2 _
( j' V. _; m3 j9 ]6 X! y1 w6 e' h
[ Last edited by JCer on 2005-6-4 at 03:29 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-4 03:27 PM:' @, z5 j3 T4 V* E! G1 o
邊個人係認真問, 邊個係玩野, 各人心中自有答案: {- H2 w# F0 ?* m; I1 `6 P0 j
分開了 3x , 請各bro 克制 , 起碼都唔好講到咁白; h+ q9 [$ x# _9 P1 ?$ @
1 L) C9 _( B: A- I( A
[ Last edited by JCer on 2005-6-4 at 03:29 PM ]
0 C& Q1 R8 p' g. o
& S# v7 ?# [9 I
不如你又講白 d, 指名導姓話邊個玩嘢啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我真係問野 我冇神神開個POST玩野 咁好玩?
9 E# b* K4 r9 \/ s4 d+ Z- }; Z2 O; j& K- c* h- t
我真係好想知個解決方法
我搞掂喇
* E8 r- D8 Q1 c6 w7 Q
0 J& T, p5 F3 \; ~用鹽水係咁卒佢 而家都有小小囉 但唔講 應該冇人覺 !
我想問....0 B3 x8 O, I  u. L
點解人流M你流M, 你會流落張床到? =.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [查詢] 張床有d血, 應該用咩洗?[已解決一半]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。