<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家黎評下理
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Killer6234 at 2005-9-9 02:37 AM:, H& v9 Y8 b) x& U9 i2 y) m
其實我都試過差唔多既野,果陣就係有班...
' g" _4 \! b5 d$ ?; u% \+ G0 j報警都冇用,冇人受傷差佬都唔會點做野
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-9 02:01:6 b1 X- `+ {( K% }" H# r/ [
氣槍應該冇咁好力?/ e4 l* e7 n2 j
如果係,子彈應該入咗屋.
8 W. q, q6 \7 f" j; h
; n3 b" L+ ~4 o4 h5 h" e, F我估係用丫义射石仔.
/ T! O2 K8 G" M% O* D

$ N5 O0 U* N7 ]你唔好以為呀,超過2焦耳d氣槍連氣水罐都打穿ga
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by charlie007 at 2005-9-9 02:51:" N: o/ L6 k' D8 p1 {
. [3 X* P, p* O3 q; f5 R% q4 Q
報警都冇用,冇人受傷差佬都唔會點做野
' w3 ^6 P  M: J! q! A* R

) o# N6 X1 Z6 l% d7 _邊個講ga, 刑事壞警察一定要接,仲一定會由CID查。 唔知就唔好亂估。
- _& y! r3 w" A7 ^' X( S
8 w/ o! D1 r7 O. V; z$ Q[ Last edited by bengrace50 on 2005-9-9 at 03:56 AM ]
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by Killer6234 at 2005-9-9 02:37:1 J8 \: ^9 f8 w( z: _- b% ~
其實我都試過差唔多既野,果陣就係有班...
: a. ~8 \, x0 F$ D
" _; {3 V' |/ y: O# `% n如果真是有呢d事,做的人一定會在附近看住你,呢d是犯罪心理學,所以第日如果又有咁事發生,你唔好好似今次咁,你應立即報警。  起碼就算拉唔到佢,都嚇下佢,等佢知道你已報警。
佛聯會
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-9 02:01 AM:
% ?! o" _0 O  M& L: y2 r: O' g! G3 Y氣槍應該冇咁好力?
2 o" Z& Q" X% `7 K! V( }/ E% K如果係,子彈應該入咗屋.7 u) S- M8 o# x, K0 q" C0 `; Q9 p' G
2 P2 ]; o$ _$ l
我估係用丫义射石仔.
" F5 R( j# b. V# s3 N你錯喇..
2 l" j0 B) L+ [9 s7 |1 x佢係中左...爆左未有碎片掉落黎...子彈飛左好遠..+ v$ L3 W+ j% m; e) y

2 r9 c5 P# i$ ]) E9 R4 ?. M% [& s; i; d  C) M; z! i( T  i7 q

) }. D" k$ c. S+ R/ B% f
% j% N8 o8 a% \( _( g# m/ T& U. u+ o6 p/ k$ F  {) A! Y

/ d0 @; t% f4 x. v% R7 K頂..我丟左2個碎片
......都唔俾人宣傳既...
跟住4點半..正當我開槍打緊人既時候..   <-------  我想問你段野入邊既呢句點解?# O) U$ z/ j9 j9 Q; _
8 {4 t5 ?6 w- H& L# g' A" K/ l
你係打機開槍打人?定係屋企用氣槍射人? @@
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-9 03:53 AM:2 g7 l' `( A- ]1 g( Q

+ q5 Y( J0 b1 K2 O) u; b6 i% _# h7 ]9 D: d& V
邊個講ga, 刑事壞警察一定要接,仲一定會由CID查。 唔知就唔好亂估。
! a4 P5 c% b8 B$ w; L& J! a( t* X# {
[ Last edited by bengrace50 on 2005-9-9 at 03:56 AM ]
/ l( _0 F- p% t4 n1 q: ?7 r你睇清楚我講咩先啦,我冇話差佬唔接,但得塊爛玻璃差佬做得 d 咩,(CID查)飲茶就會,哈哈
Originally posted by charlie007 at 2005-9-10 03:10:! B3 V0 [3 k2 j* N1 X

6 j2 O7 _# G4 f, v  p你睇清楚我講咩先啦,我冇話差佬唔接,但得塊爛玻璃差佬做得 d 咩,(CID查)飲茶就會,哈哈
6 B: G0 e. p; z0 H% ^& g
8 }, a  Y' h; R" r
查案是警察的責任,不是你的責任。 可以做乜是他去想,不是你去想。如果個個好似你咁諗,佢地就真係得閒到可以日日飲茶囉。
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-11 03:40 AM:
7 I" a9 i, R3 \4 U
5 e: R- E/ [8 P* [1 q
% x7 S( q  H4 w/ N2 ?9 i查案是警察的責任,不是你的責任。 可以做乜是他去想,不是你去想。如果個個好似你咁諗,佢地就真係得閒到可以日日飲茶囉。
" V: H, O/ k2 f8 B你 d 理解能力係咪有問題,你好似睇唔明我嘅意思喎,你唔明搵人問下先啦,一味差佬點做點做,你講牙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家黎評下理

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。