<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 迪士尼員工扮公仔屢遭非禮
返回列表 回復 發帖
d人好過份!!!
好心d人自律下啦,黎玩就係玩遊戲,唔係玩人呀,有時真係唔怪得d香港人憎大陸人
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-7 06:38 PM:
/ D. F$ e' k$ r好心d人自律下啦,黎玩就係玩遊戲,唔係玩人呀,有時真係唔怪得d香港人憎大陸人
0 ~& z6 }3 o! `8 u3 t2 S& D  D

. h/ C: b, y3 O3 T- e& j+ |5 f# N. G
5 w/ k$ u) O5 ^: Z咪就係,我都係其中一個
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-7 06:55 PM:% z& A% f% d; {+ S8 H+ e  @

7 }, k- ^7 K, q8 G4 N  t! ~% `: z$ \( P% O- L7 g) v: J

3 N- H: a. t+ j  s' X咪就係,我都係其中一個
9 X  ?+ y/ b5 L( m- z1 m* O我都係其中一個
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-7 06:57 PM:' _7 u2 V/ K9 R2 X$ t  k" l# @. A
" O# d4 l& s# R  U( T8 z
我都係其中一個
- m4 v3 L0 f0 f/ Q6 `
原則上我唔憎佢地,但係佢地d行為令人咋舌...0 {1 [- d' N3 p7 R% S# q
佢地咩都做得出,難以唔抗拒佢地
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-7 07:05 PM:
/ L% R* n2 s0 G3 P
3 `  c3 }0 g; r0 c5 l" g原則上我唔憎佢地,但係佢地d行為令人咋舌...
7 E3 j" ^1 c8 A, i# Q% e佢地咩都做得出,難以唔抗拒佢地
' v% ]" K' b" w3 q. D我覺得呢班害群之馬係外省人居多
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2005-10-7 08:49 PM:! u/ K* t4 n$ b9 T

5 k9 r9 E: c4 f  S8 P我覺得呢班害群之馬係外省人居多
' f0 F9 K( D* u6 S7 n( @外省人點解,唔太明
摺吧啦
死大陸哩
  J7 {; J/ ?# Z! P; l拎果dd錢出黎就哂大爺咁
( |# i  x$ G2 ?' ]最好打斷哂d大陸哩手手腳腳/ U! v# j7 |. j2 A1 Q. c& Q
再放入個木筒到十年八年日日比屎佢地食
Originally posted by abc123aa at 2005-10-7 09:03 PM:
: }. q& j- H, j0 v" o. E4 r! Y* g. ]" ]
外省人點解,唔太明
1 o' W2 r: x2 M1 r. Y9 b( ?唔係廣東人掛...

357 x 257 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 迪士尼員工扮公仔屢遭非禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。