<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉圖]懲罰.....偷麵包的小童....!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by redstick at 2005-11-18 01:02 AM:' ^# d) T! w& p. s0 p3 q8 C/ \2 b# L

; J9 l+ w7 m) a! X. N) a9 R/ N/ B; b0 Y$ k1 Q
你係咪咁都講得出口呀,細路仔無屋...
/ j7 i3 a* W0 P8 _8 {0 V: y; _* f- o: b1 W* B, g
味係,你身同感受下啦
3 l/ L& [+ N+ A* n9 x你甘講野都得% q' q3 [0 {  C9 B/ x
你個大家樂1234返去反醒下
How could they do that to a little kid? :@
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-11-15 04:21 PM:
2 `$ I1 O! r+ l無人叫個細路偷野7 i8 ~' a* W  g/ g/ x
細時偷針大時偷金
& C; G3 n- {. ]6 @: S6 ^9 M
; u, G8 ]% t. e' a' ~( j冇人話個細路冇錯, 只係咁ge刑罰會唔會係過於嚴厲 / 殘忍呢?
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-11-15 04:21 PM:* x9 I! e; K6 P! ?$ Y
無人叫個細路偷野
0 x( {; o: v$ w9 F8 u細時偷針大時偷金
/ R- X! u" q2 L8 ^9 P4 y1 I  x

$ X& _( N% P+ ^- @2 B
( j+ `) w( M- @6 y/ y( _/ W你都幾客觀播好似..細路黎架人地!
$ d' e& Y& x9 c2 X& H+ y: B; _# Y7 @% u9 |' j$ h
甘如果你行路時唔好彩被個跌緊落黎0既窗框DAP 到飛起...你可以話自己: "無人叫你自己唔好彩'
原諒,係唯一對小朋友做錯事可以做ge野,
! I* h, S. p0 b7 {9 y3 c+ o, S) a8 U( m% x  J$ l" z
做埋d咁ge野,你條仆街仲可以話轆佢果d仆街係做得岩...3 x3 ]( z2 M/ V3 `

- h7 J' v- g: L! A+ e( m- P/ s香港出左呢d垃圾..
都白痴既1 N" Y0 N" f% \
我幾時有話做得岩
# g/ x/ }. ?6 G- f$ {你條仆街有咩資格話我仆街牙
/ G" f" `5 M4 D. e& P" o個個觀點唔同香港你認自己係垃圾第1我最多認第2架者~點都唔夠你垃圾
& c; T; `  x+ j8 i" m/ ^7 ~-----------------------------------------------' x2 y2 Y, _/ A
你都幾客觀播好似..細路黎架人地!
" ^3 I- p' F3 X/ `' X# Q/ ~) R4 v! z9 C( E' T
甘如果你行路時唔好彩被個跌緊落黎0既窗框DAP 到飛起...你可以話自己: "無人叫你自己唔好彩'& I* W9 g% D# Z4 }3 L
完全唔明白你講乜第一次聽見比野dap會飛起/ g" i& {6 y& B+ q- x6 b
-------------------------------------------------/ f5 z+ h- |3 {4 j' f3 c( p
你係咪咁都講得出口呀,細路仔無屋企人照顧,有頭髮無人想做喇哩,
& c1 _# q3 y9 U& L% {小朋友無錢又肚餓,唔偷野食唔通等你過巴西請佢食飯呀,人地國家無香港既綜綬福利,! d  E' P1 {/ p* K, k
貧窮國家餓死街頭幾多人你知道嘛.....你試諗下,我地唔食夜晚餐飯o個晚個肚都餓到爆啦,
3 U) l7 M; e7 {( n$ U3 S& m餓死..差唔多講緊係幾個星期無野到肚而死,小朋友唔想監生餓死先偷野食o者,我唔係認同佢偷野食呢種行為,我只係覺得佢已經無得揀,係咪咁都要比人"碌手"呀...) _8 ~7 a' T2 p2 b
你咁都up得出,因住第時報應糸妳屋企人身上
+ W; `1 z# U7 T" ~6 ^! [你仲毒啦有咩資格話人牙你又知佢無得揀你同佢好熟牙+ t# j5 G8 ]" t0 e- B
我驚第時報應番係你屋企人身上無啦啦講我屋企人你有無腦架你老母,第時你全家冚家剷添牙% s9 n7 S, ^3 _$ F
5 |; w$ a8 I: m" t" I) O; U$ ~; m0 E
[ Last edited by 大家樂1234 on 2005-11-24 at 11:31 PM ]
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 00:50:, Q5 m6 g  E  [6 O* f- C$ m
6 H1 V7 Q9 s- g, W/ E
$ w8 g: `. }. ~' g
係,落後地區做衰野就衰到出面!- L" W) k: |9 r, Q  W: H1 o
文明社會就有包裝,懶平等但內裡一樣咁衰!
0 x2 I5 T: x5 P7 a+ y& d
講得太好啦。+1

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
真係冇陰公
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-11-24 11:27 PM:: I3 g; s8 D2 _' D
都白痴既
! x( x2 o! O9 v4 S7 z) ~我幾時有話做得岩. r; y. r1 p) [0 c8 D
你條仆...
! @1 Y$ R9 e3 C1 p
請冷靜d, 唔好嘈喇( W. W9 V# H6 G- Q- k) E
睇post算啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉圖]懲罰.....偷麵包的小童....!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。