<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 生日,想收什麼禮物呢?
返回列表 回復 發帖

生日,想收什麼禮物呢?

今日係我生日, 我想收一個願意 : 所有人都身體健康
' _* z: @/ U6 n' S& s0 N因為健康就是財富
$ j5 G6 G8 M. T4 m( o4 n/ A* s& P# p7 K. ^& c+ S$ F
9 W3 r0 O: V! u3 N; y6 f, h
" O, i; l5 [, [+ H2 D$ ^& {7 v# X9 _# G5 Y9 Y
[ Last edited by 月月鳥 on 2005-6-28 at 11:35 PM ]

untitled.bmp

untitled.bmp (260.7 KB)
370 x 240 PIXEL下載

好多好多!講唔哂,希望黎緊生日有禮物收啦!
你哋做乜唔賀吓人哋gaannie628生日快樂~~~~~~
生日快樂先...
  \8 u/ A. f$ e, y! {' K妳是女孩子, 妳今天最想收什麼禮物(實質的)???  h) x: n8 Y1 T
妳最想誰送禮物給妳??- \+ r, [+ E3 m0 h6 [" W1 ?7 o

+ n" t  h6 @, _$ h- Q# H( C9 R可不可以同我們分享!!!
$ `, h& K: P6 w9 e3 C7 S' Y4 g* J# r# m
板主大人, 我認為大人應該送些分數給這位小姐作禮物
8 T2 Q7 k0 C- L, d$ b) I" S
2 E+ e' u* ]( [3 p% E當然3 ~6 |& [1 t; S& U: O# B

$ c  o# N* X- U[ Last edited by 月月鳥 on 2005-6-29 at 11:13 AM ]
Originally posted by will213 at 2005-6-28 15:37:
" k; _* _6 p! k6 c生日快樂先...' i3 i% x( o* o* q) e/ n
妳是女孩子, 妳今天最...
7 n$ V  g+ [! R
首先多謝各位既支持及呢位仁兄既推薦啦,版主大人都要識做既呢?+ `7 h. I. F9 @
如果問我想收咩實際既禮物呀?! 5 Y) A& h2 W; l: m
我好仲意hello kitty架, 如果可以有齊佢既野就好啦, 好貪心添,所以..........
( @6 N4 R" I' i4 C" v* r: ?* e最想邊個送呀,當然是honey啦, 知己好友啦, 好同事啦,
Originally posted by annie628 at 2005-6-28 03:17 PM:
8 }1 g" i$ S1 a/ Z3 u" o今日係我生日, 我想收一個願意 : 所有人都身體健康
. c1 p: k9 t7 X5 B+ U因為健康就是財富
# |' ]3 z. M/ W, G- B係喎!冇留意到添!, i& n* e+ p$ L3 ^. l
EF仝人* A- Z9 l. {+ N! U5 P$ m
祝生日快樂. a4 c. o6 }* r+ t0 _  P
   心想事成
HAPPY BIRTHDAY LA
2 v. }4 b; s$ q0 ?2 d: ^8 o1 _
8 g$ e" A) c$ W; [$ z! A5 fKU KU KU
字伯言,吳郡吳人也。本名儀,世江東大族。
女子生日/情人節不是喜歡收花咩?
Originally posted by will213 at 2005-6-28 17:24:0 L  I7 @  q9 T& y% c
女子生日/情人節不是喜歡收花咩?
4 \- p8 j- b) L1 S- U1 x' x
又係喎,女仔最仲意收花架.# |% z0 G5 R! C2 U
點解今日無人收花俾我既?
Originally posted by annie628 at 2005-6-28 05:32 PM:  t  w5 l$ t/ Y: P. a
3 }2 q' p+ R3 v* H5 i# \! Z/ _
又係喎,女仔最仲意收花架.0 u4 L* b9 T# a, D; n
點解今日無人收花俾我既?
3 W3 z  b( w8 k' o, [
8 g- ^8 k9 S( u! J' y6 J. _& ~. O! b
: M5 A9 s& @- Q7 \
無人送, 就我送給妳啦

550 x 710 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 生日,想收什麼禮物呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。