<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC
返回列表 回復 發帖
老麥出左雙層魚柳包之後-w-9 W) r4 \% H- K2 e

, D4 h+ h1 u+ p4 Y( g就對老麥同kfc一樣失望=333=
Originally posted by at 2007-6-12 19:30:
" v1 l! @- q* {6 B4 ?老麥出左雙層魚柳包之後-w-
+ B  V  ^% E1 l7 }' t4 N5 b% J) i
) Q$ y( G9 n$ q4 s5 R就對老麥同kfc一樣失望=333=
/ N1 V& z) p0 C% x5 P7 V
我地係度叫雞,你就多舊魚
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 07:33 PM:6 s" G2 {  `( |" G" d3 \
# A, x5 b* e! `' x1 k6 P. }
我地係度叫雞,你就多舊魚
& R- x8 D; n* B' ~" M3 e) A0 X' U( x+ K% D3 j, H+ t3 R
- R# H! g( {% ~) z, l" m
對唔住-口-"7 x6 H! j9 J$ R! s, \

+ W6 C7 W' c( c  o我承應我九唔搭八左
多左del唔到$ \$ ?$ T7 t+ A% S$ y) o/ u
+ c% }( R7 [: Q. v7 |; O
[ Last edited by 謙 on 2007-6-12 at 07:41 PM ]
Originally posted by at 2007-6-12 19:38:
# l! k$ `: a: y8 J6 s- w/ r* z. h( C# y/ H: t

$ [3 B0 Q2 V1 d' F/ s7 J+ i& o' v. N: [
對唔住-口-"
5 D5 S0 ?; L$ m8 Z4 T- B) O4 C* b& K% R! G& Q. S, e5 h: I: d
我承應我九唔搭八左
" R2 ]! x& F3 ?+ t
講下笑炸,唔好啊!
. x3 y( ~, X! L" i9 u講下講下搞到我想叫KFC- J6 a7 U! T  V) G
上網訂訂先
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 08:12 PM:2 l& D/ V* ~' O
- _9 i, y% |9 l; K; q/ u' I
講下笑炸,唔好啊!! V. X3 r: h+ v( u/ ?9 F
講下講下搞到我想叫KFC% b* h# @9 B* a8 F: m) T
上網訂訂先
5 X  W( o# S3 G8 N+ q9 c" _  N3 }
  K; G+ d6 o: h9 T, n! }1 G9 b
* _" O! y. A" P& @1 a
無火無火
% c9 y" I, p* E/ ^4 e; g: G1 b3 k  C
3 k' w% m; M, M5 R我講黎都係搞下笑姐
我已經叫左一個$178餐,睇佢幾時送到我屋企' \5 P/ n4 V& ^) J; V4 e& [" [
我聽人講要成個幾鍾頭至收到貨
kfc 好味D  ^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。