<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主
返回列表 回復 發帖

做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主

做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主% f( o' J2 }4 P% l1 `

( R  H( {8 I" G6 ?6 ?0 S8 H齊齊發馬主之一黃月成,經營建築生意,但經常遲出糧,連聖誕節前都無得出,最近仲係拍賣會買左隻160萬新馬 有錢買馬無錢出糧,唔好學人做馬主啦24) {: t: `1 D$ \, ], l
栗色閹馬 7 x& s7 g7 t& @; r( y  O, A) L$ i
愛爾蘭
7 V* t9 Z$ z; Y& c% s! \ Grand Lodge$ C8 G, i' f) S0 \2 k" ~
Wannabe
) ^8 l+ L3 m7 L) V2 I  i7 p2 I- b (ShirleyHeights)
8 i+ i$ I1 t. c9 s8 N WONG YUET SING  O" V. Q7 j8 G  p% k9 N
黃月成               
( V+ R2 p: ]! o 1,600,000
9 b4 M& k+ s; y) G3 Y5 j 206,053
7 \5 Q, E9 C  k 261,652
$ g) o  u7 ?% T% ?1 @( o 104,9873 n* T4 [( l) G3 b5 Q
299,625* v1 I! e5 W% d& t  s
155,189
0 T% m# ]/ V# d7 k6 J http://www.pcicbvsrs.com.hk/comp ... istrationNo=R000594
係咪你老細黎架 特登開個ac入黎唱佢
5 \( e; m: y9 X6 f4 P
7 r/ V8 w# t) b. X' m( E) V垃圾馬主 3 u" h1 h6 j  x- ?3 ]1 f6 R
Beginner
3 O1 Q1 c5 H' V
) `& h  u2 \7 j. D: m狀態 在線    積分 1/ \* x& Q$ A3 w. b$ ~2 q
發帖 1
- E; d. R# F7 O* u注冊 2006-12-28
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:02 PM:/ u3 a  S9 ]; V0 a5 U! J/ @% {
係咪你老細黎架 特登開個ac入黎唱佢
0 q: Q* i/ C3 s/ r( c# M5 s* |( Z3 r6 u- E
垃圾馬主 4 O! t% n5 D" A/ a! t
Beginner+ b- T  l) ^- N; N" X8 f

) K4 t5 y' @" Z, I狀態 在線    積分 14 l* g0 V4 k% ?- C- M
發帖 1
& A9 T  N- \- e1 A0 L1 c0 j注冊 2006-12-28
* k/ m  O- g1 |7 s+ j
係我老細,我實話實說
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:05 PM:# R% h2 g$ h) c- j1 [8 ?0 ~. H

0 r$ U2 `# R4 `* W$ ^, h係我老細,我實話實說
...我老友現正同黃王郎打工,據說佢用細佬 黃x強 又係衰到死..弧9寒到死...我老友現又不能轉工...好慘......
! X3 T2 n  N3 V/ b8 K/ jD有$佬....好衰...
Originally posted by magic at 2006-12-29 01:17 PM:
$ A* @% K& N: U...我老友現正同黃王郎打工,據說佢用細佬 黃x強 又係衰到死..弧9寒到死...我老友現又不能轉工...好慘......
6 o) i: p5 F( U7 p7 r( GD有$佬....好衰...
$ T- {) O# S; [* h+ H
咪係,有錢又唔出糧,一味拖
咁無良,咁不對
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:19 PM:
! N) h; X* n; X6 b/ u  g* C# d8 l0 [2 d0 f( l0 b. W
咪係,有錢又唔出糧,一味拖
/ x  e0 Y$ m$ C' j

8 T# Z2 ]8 e. D( [, I# x咁你有無去勞工署呀~
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:28 PM:- h- H5 U/ ?8 j3 F& }. h3 z, k6 S

g& N: `  T2 ~; A2 T8 p
( w9 l! ?6 ~* b- I: _咁你有無去勞工署呀~
* E' E$ s% ]0 I9 c' d7 }
去勞工署咪姐係搏炒,我想傅開去比人知呢個人幾衰
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:28 PM:
" [7 |6 R  C# B* R6 R/ o* d- y+ L' p2 G7 z9 N- L/ D$ r
% R0 q; `. c# @- [9 J2 K: b
咁你有無去勞工署呀~
* N6 b( k1 s3 U5 J& A" p, _% F/ a: n7 H" L. Y$ p, i
佢仲做緊啵~去勞工處會唔會唔係咁好~"?
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:32 PM:1 F  Z/ L3 v6 I$ N) T4 v
, E  t. H) ], Y
去勞工署咪姐係搏炒,我想傅開去比人知呢個人幾衰
: |+ g$ ~% z2 Z/ I( }
* v! L+ C$ B" T7 ^: b9 v+ w佢仲幫隻馬改名叫齊齊發
6 A& q# T5 `7 z9 `% y唔怪得隻馬搞到你咁火
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。