<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 輸錢皆因贏錢起------------六合彩
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:47:  u' Z7 t  n$ z1 Z
' l+ A& K0 ~8 W( ~2 r

6 X8 G: W5 e  W' T# p( ]5蚊一個number卦,我對賭唔太熟,  c; c  e5 k! T  q
  D& x0 M! H9 R) R4 ?
買三T,都係買運財注...
: `; c( s4 [# S# `: F* ~: ?2 u' N( m: o7 `7 N, }7 d( u. D& v
[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2007-5-16 at 08:53 PM ]
( {2 Z5 V7 Z& T/ c) @) ?" Q

7 ]" O+ b4 v3 f. [: s唔熟又賭?駛唔駛惡補一下再賭呢?
Originally posted by 155220 at 2007-5-16 08:56 PM:. K1 i7 p% h8 P- L$ G+ K

1 m# i5 U+ Y. c. \  h! b8 e* B( e8 d2 X) d/ z
唔熟又賭?駛唔駛惡補一下再賭呢?
7 Q3 {1 h: I) d% I& T
' o' t" D  [7 Z) y1 D+ I老豆自小教我:賭,係橫財,橫財者,係可遇不可求,不宜大注....

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:55:+ t* ~: O; o  _  Q6 {
+ A' R  s% W. j5 Z- [+ o
: D# ~& O4 B2 H3 b4 x/ Y# Y: k6 K+ I
好彩,差少少一Q清袋,好似冇得cancelled
/ P. Y4 {/ E. y. g# s9 ]緊係冇
7 ?7 p) ?) M# B" b; J  R$ s如果有馬會好唔得閒
中$20就好多次2 r& [. N( s" K2 d4 i% V7 O  p: X
最多得$320
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:58:6 ~2 y- K! ~) |# s
' C; `3 y6 `8 @$ i, o- ^: w, i# B
. Q2 @& U; u4 D. A' ~. G
老豆自小教我:賭,係橫財,橫財者,係可遇不可求,不宜大注....
) R& b5 j2 `9 w6 i
- g2 f$ S3 c+ {& C( R9 d咁你要好好遵守父訓。
我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 21:15:7 l# _0 }; \; m, Y
% P5 H! c& k: L# r* p; x' T6 a
5 J2 T0 R1 w- P* ~* h5 g我老豆好一點,最勁中過唔知4定5等
+ L! I) C; X& G4 \0 X) r9 F! \. V! d- e, G- a1 K  X! w
(有鬼用咩,咪又係俾馬會呃左好多錢...)
Originally posted by 155220 at 2007-5-16 21:18:: ~- K+ H: x) U; l+ q  o6 q) `  G& n
+ J* s0 S  B+ Q# Y- a9 A
( r7 k4 {: k  N" E6 J1 @
我老豆好一點,最勁中過唔知4定5等
- B9 `$ T# P$ O% [  w7 T" g( O
( T4 D, R4 r1 [/ I& K(有鬼用咩,咪又係俾馬會呃左好多錢...)
( G9 J  e' }; X/ E/ r嘩...!中4.5個字都有好多錢喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 21:22:
# D, B4 h3 x: {' w; _$ y7 _! q! @" s" q, B9 e
嘩...!中4.5個字都有好多錢喎
; v' `( E% G1 q/ e
; i1 u: Y6 N4 E# D5 Y6 B, m有幾多?中中埋埋咪又係比被馬會呃的少得多
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 09:15 PM:2 i& o9 k3 E* M. S
  @, Y" H. j" R% L" c7 Y0 O

7 B! ?( G9 [; H+ T; _5 n" N唔關黑仔事,六合彩根本就係呃人嘅,49個号碼太多啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 輸錢皆因贏錢起------------六合彩

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。