<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!
返回列表 回復 發帖
將一個關機exe 轉做一張相既名(對象最好唔識電腦)
7 K2 }* X2 b0 v, L- b+ A6 z將相名一定要係對方所好既,,咁就成功架啦~
8 V, B) i& }5 R" _7 d0 v, s' T5 y. e! d8 @' R- \! h' J5 o& p& B5 c
8 O" t0 t  e6 Q& a! O
又或者...囉夏慧e 既珍藏相zip左佢sd俾人,,,一開....哈哈
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 06:28 PM:+ ?, P) `" {# B' y6 f
細佬本身就已經係大個天大既笑話啦
7 O1 p4 v; F$ |" L$ @唔使刻意都好愚人啦........
6 G8 D6 [3 K. G# w& l" ~; }8 N, [2 c2 z
你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
Originally posted by belibala at 2008-4-1 09:58 PM:
7 Q/ z9 d0 i" Q2 O! P8 c# E1 o
8 G# d/ B  Z/ B7 B1 G, }" j% p你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
) n) S7 k- a) X* j; f& U% e好笑就得啦!
6 t$ M9 g! q7 a: X' x天生係笑話
比呢首歌人聽5 F9 G6 n) K' E+ v8 u
http://www.youtube.com/watch?v=N1TZPLeuT-E
. @8 n- l  L" j. S0 g- W仲一定要佢開大聲d聽最後20秒
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:03 PM:: ~# L2 \8 v2 Z. f. w
' ~6 d1 w2 n& P8 D4 V; s. r
好笑就得啦!
) y" c0 E  v8 X4 X' T& h天生係笑
. V$ [, D4 j% N+ a  I; u
% B5 f: v7 S. u3 p1 i" S
咁就差唔多
另一個方法:& D/ j. @! R7 V' B
將呢個post轉過黎吹水版* {6 X$ p1 q5 R5 Z" e3 X- U  y6 O! B
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=172748&fpage=3
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:11 PM:1 @, x9 C1 n6 x3 V% S( v
* r" V) X3 f6 I% h) T, S: |% ]
咁就差唔多
, r- z, O( Q; j) Z笑話咪笑話囉!
( M* H) y# S# w認左佢無死嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:24 PM:9 d4 }+ a6 W9 v/ T: U
2 f  L: I& l% H6 Z( T
笑話咪笑話囉!
1 ~- w$ t- R) y8 v( ?+ C! A# |: w認左佢無死嫁
! O0 ^4 T5 o' s2 f- c

/ [4 ^% b( y4 j, m俾d 自信自己啦衰仔
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:29 PM:
4 g4 N7 x# a" H( S7 o# c) P5 d+ x  V3 b2 t/ O  s* I* A; |0 B0 l
. f' J$ A" N$ o2 O  L4 y
俾d 自信自己啦衰仔
* a2 O& h- E0 T/ V0 N7 M- V* [你估我想嫁咩.......
& `9 C. M8 H8 h6 F/ k好多野唉......唔到我話事
自己經驗
% s/ M8 k+ l1 T1 o7 _打電話話俾阿媽聽做咗一樣佢叫你做好耐,但你一直唔做住的事(記住做資料搜集,咁先夠真)5 ~( q6 B# N. p; g
然後晚上回到家阿媽問起時,講一句"其實,今日係愚人節",我阿媽都俾我呃到
這世界是等價的
假如你得到了某些東西,你一定付出了另一些東西,只是你所付出的你未必是你想要甚至你不想擁有
假如你付出了某些東西,你一定得到了另一些東西,只是你所得到的你未必是你想要甚至你不想得到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。