<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
7 C0 i! Z/ B; X( Z# t, i: o
* P/ e" a) C# Y4 v+ W
唔係話唔比佢葬,+ o" D: e! C, u' C2 E
但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?* b' w+ c- O  \5 I9 S
究竟有冇驗過屍?
( y# T$ M9 c. I有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?
- P+ x: K3 m; W一話放班人過黎查就即刻領屍即葬,
* }, N' G4 D0 |! h& w4 l會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? ...
/ U3 R% A( l  |1 ^7 O' Ijojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
+ G2 ?" a9 }7 h( E. w8 T+ _

6 p7 \  ]9 Q  o& A匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,, X. u: o8 B" r3 J9 ~
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?+ ?2 C: T" z. i
- j7 K5 O/ H+ e' I0 X
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
& N( A, U) W' M) w你還應對它還有任何期望嗎?
6 }; v3 N8 ?5 z5 k: _* R4 w: Q' q: |3 p. t6 E$ @6 ~
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,- g9 R/ ]1 G; E4 k
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?! Q5 S; [: p* f% ?8 ]$ y7 M

9 @& z2 b+ M1 v: v0 ^' N+ H當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,/ ]$ s2 g! W# s' B; n3 F8 I
你還應對它還有任何期望嗎? ...
6 K0 m- _+ ^6 Ninfjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
2 n0 ]8 f5 K) k; p6 l6 k; h9 C/ q* x6 o. o6 C' ^- }$ k
1 _8 G" ]  U- P+ L) p7 p
講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍
9 K2 A2 y* \1 L7 F4 ]  z2 Y1 D. [2 ~6 q8 ~
港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問( p+ S. g% X. a6 @

3 g4 D/ K3 o' ?! h然後極速火化,死無對證7 }+ ~/ p/ R+ l7 Q1 T2 J
# B  _$ {2 y( w
菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
+ v0 `! [- N9 j% q; U5 S; M. E
! M, ^* h$ E3 ~匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,& ?5 w' X' h1 n+ y" e; J+ z2 ?% B
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
% P! m7 L9 d! w: t6 Z4 n. |1 G, E, @6 U: K! P* Z
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
5 ?) H8 ~+ \& I& a* K1 J你還應對它還有任何期望嗎? ...
. V! C; e3 c2 c0 N) uinfjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
: a/ N( m: D" `7 _
+ ^% E# y- ]" d成單野要查根本有排查," o7 S) u3 V; ?5 G0 B  g& F6 G
只係查在場既人都有排搞,: r* Y- L: e) V
唔好話人地就算香港,
( U, d8 x$ a9 f# u: \- d# B4 u之前徐步高案都係有疑點而不了了之! w9 C4 `5 O5 h7 t( \$ S
但今次賓佬做到咁低章真係好野
+ @: d/ k1 d  E5 b: n" t3 K5 k

$ y5 e" m% r2 p' J+ @成單野要查根本有排查,1 Y* \0 e( f9 x, G$ t3 i8 d( K
只係查在場既人都有排搞,
) t& K: _# k* g& q7 c2 T唔好話人地就算香港,( |& l  Y3 S: r& }/ G8 }8 o  `
之前徐步高案都係有疑點而不了了之
: ~* `* M$ r( W但今次賓佬做到咁低章真係好野; u3 |: b% J2 B+ l2 m
jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
3 f8 M  z( d; K1 _( \
' W$ o: [3 h2 H: L% u
$ X3 O. n* i% A$ s8 b6 R/ n; h
有得查刀巧過冇得查8 v" j2 M( \8 ]9 ?5 E: h5 L6 q

- P/ i5 P; r* V如果係大陸你想查刀幾難牙
8 H  B4 W+ f7 w) |! T5 A! e6 @6 I* D) ?) O
衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?  A' N# G; J) k/ @: R
思想幼稚到白痴既地步,! x0 ?: P8 V4 l' t, C
燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,
8 V2 w2 n' `1 @3 R; i( [, c# \咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口,
, n: r6 X* Y+ @/ u更加影響香港既聲譽,
/ E' B* ^. _9 a你估宜家幼稚園細路仔打架,
9 z6 A. q$ {3 E4 M3 C你打我一拳我要踢番你一腳? ...
" E" M' X: E3 Zjojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
; w& ~/ ^: a$ Z( i' ?/ [; B
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
9 q  l0 S3 |- H; E* N# b早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?2 S* _% v. H( E. e. U1 G, ^
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;
# m8 f& o1 A, W0 k" `7 {9 C) r當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? 4 L2 {" o% V. e% c# S- s- o0 ~
你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;
( m4 S4 c' i- V* h  ~! c: t  G2 B當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
, _) W( g/ q& A( Y9 k
; d6 }- Z/ `7 K4 w2 J( ?
( H2 h7 g& H! x' U3 A, e* @8 X
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
, }, l+ S& i) d( P! p6 X9 Y早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?( l- F$ k3 b, _0 S
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...
6 g" K4 m9 Y* W( ]( ?8 U打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
$ H' o& j, s+ ]$ i宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,) @- h( }/ X9 Q+ [6 K
講乜春汪精衛?$ G5 e5 ^; P0 q
你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?
$ m+ A! f* c& z1 ?; F. S: H2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚8 N( v) k3 U( j( |7 Q, ~
中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
; K5 |5 ~4 F7 z! c用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
. @$ m- P6 I; S* H6 z你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?
+ m& [% C: J; Y, O  d* z/ i% D& T你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統; H4 C. D1 N, a2 j( a0 l

) }1 M4 s7 i& o
  ]* j' W$ P1 @: U7 f  I甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
/ G; p) f: E2 [# E
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
: M* `6 s9 N5 t# C講乜春汪精衛?. y: ]" z  B! ?2 }" n
你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?7 U7 w# d. i9 r2 T
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
+ ^8 r$ z) R, a0 Q# P中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔, 5 E$ W$ K' c3 G1 I$ E& ?
用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁$ z  K# H' |# ]
你咁鐘意 ...
9 O% x3 S3 N" ^8 [, qjojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
4 d9 D  i; b" M6 J4 v4 E/ U( X2 C3 a- `# \
算吧啦# R% y1 m* z" m& ?! U
再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
' }2 Z5 Z9 L9 L( C5 l
! g5 h1 A0 R( X/ v* G- _2 q
算吧啦
8 u* w) o" E- Z) V% O# E& l& B再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命, d$ l, W1 `* I$ `+ ]5 l3 ^
Watchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
( n4 w  f* s) b# u% {8 @
; Q$ S: M6 Y7 a; J; y0 q只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族, : }' b4 H) _1 M; l6 n) G
燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?; c% p/ ^6 |( P4 U+ T! v5 r' u& ^
再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道/ d% I$ C, v' O* v
唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。