<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地鍾唔鍾意食榴槤?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-27 18:32:
* a' ^0 j* Q( d: \* m5 Y/ Y3 Y
8 S2 t, D- E1 q! d4 r
- }/ j+ g$ ^/ g! j9 J( y7 `. F# B9 _7 C! T% N
no' \. A# k; `; r2 }
smell good:cool:
( w- c# D  {9 [( B3 m0 P
我想嘔
唔鍾意食1 H7 _3 p) W3 Q7 @  ^
因為我覺得它實在太像.....大便
Originally posted by 日比野達郎 at 2005-5-27 09:37 PM:$ V" z4 d) h) S4 M, O4 L: Z' c! n
唔鍾意食
& t. u; L; k4 _  ^因為我覺得它實在太像.....大便
! Q; C3 o) k3 o: `8 S1 S% c9 j
對...口感好像=.=
膠少陣當幫忙
我唔係太鍾意, 最多一日食一個
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-27 09:38 PM:4 s- p; @' q9 ?# k7 ^2 U  o/ T& U

' t) _! d2 e2 O4 Y) P5 H. d對...口感好像=.=
" x( ^  X2 H- P8 }8 g7 g4 l
口感係咪我就唔清楚喇
5 s* m+ ^4 U1 F# ?  a( n- b; Y& J我見人食嗰陣時睇到舊榴槤由隻手同個口分開嗰吓,嗰D絲勁似屎
Originally posted by d228216 at 2005-5-27 09:43 PM:
% ]5 C& \2 y  i" B* a我唔係太鍾意, 最多一日食一個
6 B! }2 ~# f" e% O7 U. E. F4 E" m
可以一日食一個~~
' |& U: s, b4 y" }8 r$ v2 \你同我講唔係太鍾意食~~~唔係啊化~!?
Originally posted by purplefish at 2005-5-27 11:08 PM:6 q! u: f, v* x3 P/ |, P# [- ]
# u) v$ t$ [! z! f6 S
# Y; @: q1 C9 ~4 p! p
可以一日食一個~~' @) l7 F/ Q; y% \8 `" y
你同我講唔係太鍾意食~~~唔係啊化~!?
3 A  d+ F  [$ A: S- g) X! B
一日食一個 不等如 每日都食.................. 依家D 金?頭 $5 磅 very 抵食
細細個聽老豆老母講話我食. p0 K( X9 P% `6 e7 S" w/ l5 v: K3 K
而家我唔食
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-27 06:08 PM:6 e& }# P9 l6 X/ s0 q9 x
/ P8 X% i1 R, Q9 q8 o# ?( T
reason ??7 q) u/ b& I% t' W
taste good ??
( p1 e/ i: ^/ x# R( L$ z# Y6 n) A1 P( o# p- x
, W; q+ }: r' \+ N9 ~' i% q
原理就少少似臭豆腐禁
YOU'LL NEVER WALK ALONE
估唔到咁多人同我一樣鍾意食呢d野3 R. {6 m6 h0 n
其實係有食既技巧既....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地鍾唔鍾意食榴槤?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。