<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]
返回列表 回復 發帖
佢有幾賤先?駛唔駛咁大獲!?* N  H( b  V& t2 S9 t3 P
如真的要那麼大獲的話,以下我幾個提議不妨參考下:+ m5 E# Y4 H0 o0 X, c
1) 隨地大便
" q3 D/ Y8 B9 j2 e* f. |5 ^ 2) 把死老鼠放在地上
# ?4 z9 R8 G4 k# v' x1 g* O# ~7 Y 3) 隨地吐痰
- K" o' w* Y3 q! @( [ 4) 膠水封鎖匙窿
我係業主最驚呢d野
) }6 W: M+ G, E0 {+ {/ B所以我唔會租俾人: O3 v8 b% p1 w; j+ ]% [3 y
只作投資轉售圖利
1 Z' o. w6 V& E* g- Y- T* E6 aone-off payment7 V0 N' [* U$ }$ L2 V0 b2 n/ c
無手尾跟~
Originally posted by 虎丸 at 2005-6-9 12:01 PM:
" b% A" s$ T, T6 _0 g, n0 i% b懵炳 , 你敢做會扣晒你d按金!0 a; M/ Q& i  ]+ j1 f9 p! c
你整衰...
% ?9 h& M7 W8 g, \. I
+ S& K- n6 S7 ~" \7 e5 b再者包肉唔係即刻臭, 用保鮮紙包實, 應該夠時間攞番 d 按金
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 良友 at 2005-6-9 12:38 PM:/ s5 f3 Y- y' l3 Y; k: |0 U
佢有幾賤先?駛唔駛咁大獲!?) b/ ^! d/ T# D6 b/ w4 x
如真的要那麼大獲的話,以下我幾個提議不妨參考下:
0 Q; {& _. o( e/ T 1) 隨地大便8 R. P9 Y  w' F1 U
2) 把死老鼠放在地上3 I5 |' m$ p4 B: J# J
3) 隨地吐痰
3 |7 T; j5 _3 \2 x; P 4) 膠水封鎖匙窿
1 G6 ^+ H, r* |0 o3 o% E

, C. u, g% K1 z9 a6 e極賤, 天知地知我知佢知, 不過唔想講喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 12:56 PM:9 S& D2 ~: A" u1 I' k% d/ I9 t

; m- U& X- b5 Y0 f" }. O/ y2 E+ M7 x( B+ C8 h$ `- ?# B/ Q5 Q
極賤, 天知地知我知佢知, 不過唔想講喇
2 b0 @5 y. D; k" @5 i( Q/ S% W6 |$ u& c
係咪裝你沖涼呀
我都係加拿大租屋住
4 D1 L- ]/ n+ N+ u1 ~樓下係唐人屋主$ q7 N, M# N2 R, C: D0 `
賤就唔賤
: o, p9 a( B0 `: r; m不過就好鬼煩, 呢樣唔得果樣唔得
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=362265  ]% R  h6 ?2 z" W
+ Q6 O/ N- k  j+ Vhttp://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=362267  |+ m" m/ c$ u% {! X& l
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=3622682 t( W$ P1 R2 Y. A' Q$ ~

( i8 |8 E9 j. m3 b# l, H/ ?
0 W5 G6 Q- a1 E$ j2 h: ^2 m' s( _, a4 R[ Last edited by so1874 on 2005-6-9 at 06:33 PM ]

400 x 300 PIXEL下載

Originally posted by eraser at 2005-6-9 12:29 PM:
$ Y- ~3 l2 U2 A7 f; J如果是舊租務合約者可以做幾個月租霸當消耗按金, 再進行自己想做的事(非刑事).
/ y* z/ V# f- `4 x
6 a$ p! j# b- x' _不過, 小弟不主張作出惡意報復, 若用紅毛泥沖坑渠隨時影響其他住客, 冷氣機放包肉 (制屍臭)? 天花板採蜜糖 (惹蟻)? 等行為的影響, 可能只累及其他鄰居, 業主只須很便宜地揾人清理即可, 但對你自己其實並無利益, 故此等行為必須三思。
) _, x, W0 f! `4 |) Y
& ^* |7 |. f+ `8 o% n$ z2 |係囉, 聽下呢位bro. o既意見啦^^"
Originally posted by adamas at 2005-6-9 03:01 PM:" O0 b' B# R! ~
我都係加拿大租屋住
) T( }0 j( v7 b樓下係唐人屋主
& K5 m5 N' b# m* U# ]賤就唔賤
7 G  r7 r- e' }7 P( o不過就好鬼煩, 呢樣唔得果樣唔得
! F7 ]5 ?) a$ j1 c/ k* V% L. v1 |
買箭射距。。。加拿大最興
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 12:56 PM:6 G7 o7 Y# t  N) |
1 ?/ ~7 X4 {, O: N

* l7 r7 D( b# Z4 R, C5 V極賤, 天知地知我知佢知, 不過唔想講喇
2 L& e3 t# {8 ^- H8 ^/ @
點解佢賤你會唔想講?
/ m5 X" m  D# K% L) j$ L5 b) c! d) _除非你身有屎啫.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。