<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇左頭D既,入黎吹下水啦!!
返回列表 回復 發帖
我未睇啊, 但係我想問下裡面有無人做涼介o既細佬?
Originally posted by Project.D at 2005-6-23 04:27 PM:
0 W* e/ G4 B  Z& a: ]. ^我未睇啊, 但係我想問下裡面有無人做涼介o既細佬?
" R2 G& J5 G. e. u' o
em...唔好意思...戲入面...佢冇細佬嫁
膠少陣當幫忙
unlike the original story, and quite boring.$ b# z, e; u# i  \
9 U, G: F) o, q/ j2 |
recommend wait for DVD or VCD.  I think they will come out to the market very very soon.
Originally posted by kalyuen at 2005-6-23 09:19 PM:/ N6 I6 K' a" r) Z1 x
unlike the original story, and quite boring.
1 t( a1 m3 A* b# K! i9 X
9 e+ A8 b( Z3 [; Frecommend wait for DVD or VCD.  I think they will come out to the market very very soon.
8 K1 w2 ~) j, {3 k1 k) M
悶﹖為何要等VCD﹐DVD呀﹖
8 B7 N* @# i( `; T
6 q2 J0 q) j& l. s% E我好想睇呀。
Originally posted by vivienna at 2005-6-24 12:12 AM:3 h  A# p4 f, D$ S' Y. b
1 Y& G! f  \( l8 x
悶﹖為何要等VCD﹐DVD呀﹖
$ Z) U, z, o, d: Q3 e' S/ H$ s
我好想睇呀。
1 b! |, ?' E, d# ~! n& l* b唔悶就假啦...連賽幾場都係玩夜晚秋下=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-24 12:23 AM:
  L) a1 _7 z/ `+ d$ y& d  e  w& N4 z6 F; Y( U8 X9 |
唔悶就假啦...連賽幾場都係玩夜晚秋下=.=
0 u- M! C7 L2 o8 K% R甘真係有D失望禍﹐睇TRAILER好似好勁甘﹐D聲好正。5 ^/ e+ c! T8 h. m' _9 ?6 ?
/ R6 G4 s" K  {+ A4 y* w9 A
劉偉強‘嫩’貓燒鬚
套野 我都唔知點形容好 套野同完著差好遠 7 h. y2 m( p% e6 C) p: R, p1 h

8 ?. V, H8 y& c4 I5 h: F整體上都係岩岩好合格 
1 s! Z5 B1 A, U1 ~8 {就係差梗d唔知咩野
Originally posted by vivienna at 2005-6-24 12:27 AM:$ n, U6 Y5 m6 Q- A' Y5 l9 S

! R! Z% y) ^' {, h' n甘真係有D失望禍﹐睇TRAILER好似好勁甘﹐D聲好正。  F# J  `& @: c2 E/ ^

5 S: ^, U8 q0 t  m. h0 m3 l劉偉強‘嫩’貓燒鬚
" ?* f2 s$ E2 Y" z不過唔係太覺佢飄移=.=....感覺上似走內彎多o的....。如果呀強哥有打下機,睇多幾十次頭d應該會好好多=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-24 12:33 AM:
# {  C$ L/ q5 L+ f8 U
& h7 N1 I* J* s) `6 d3 d- C# j不過唔係太覺佢飄移=.=....感覺上似走內彎多o的....。如果呀強哥有打下機,睇多幾十次頭d應該會好好多=.=
4 Z5 R  x, H4 j( P5 b
我都o係度諗班友仔淨係識得撇狗仔隊﹐點會飄移得甘易呢﹖仲有係3-4架車一齊做禍﹐識車既都睇Keiichi Tsuchiya啦。
( z# l. r9 A: p6 A3 e0 @0 ]+ P& |; G* y% G; A% e- s( D" L
架架都絕曬版﹐睇有線娛樂臺話每款都有幾架“士啤”﹐總車價達一千萬HKD禍﹐俾距地撞真係好徙呀。* r+ k5 J; C- x0 q: G
- M% Y) I' G) j
請問有無人知道有無用替身架﹖我最唔鐘意睇假野。
串d都要講
4 h5 h( B/ x, a4 Z: j! `' e3 P2 R將原篇漫畫或卡通版抄落去,劇情乜都唔改,咁拍黎做咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇左頭D既,入黎吹下水啦!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。