<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 緊急求救!死火啦!我要盡快搵到佢架!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-15 05:43 PM:% i) Y* F! |7 {8 w0 J8 m6 D
8 @' c- @. w$ m4 n1 q  k) P' N
. J, i! b. n- {- J' `; @0 i

6 S; \8 [% I' G大佬,如果佢死左你又唔知係邊
& J1 l! y, y# ^& @$ D1 E* f1 u唔揾吸塵器吸,唔通揾隻狗黎索ar??
5 O% d) z- B/ m但係我諗佢唔會咁快死掛....啲龜唔係好長命架咩????
Originally posted by neitly at 2005-10-15 05:44 PM:5 j5 L$ G" |6 M8 o% K. D. w8 o

1 F2 F4 C2 H( [; w+ D, u: Y% o但係我諗佢唔會咁快死掛....啲龜唔係好長命架咩????
( I# d6 b" |: ~" |
+ H* O# U) h# y

' E+ ?  D, ^5 x8 ~" w2 J* [; ~7 B( @擺幾隻龜女係地下引佢出黎
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-15 05:48 PM:: c8 E/ L3 [$ v0 D8 q: w% c" k
5 w, U4 C1 e% o8 {& E+ O. W4 T0 U6 m* s
' S! O! e; \+ f* {1 \
9 b* [7 }1 G/ F# U- ?
擺幾隻龜女係地下引佢出黎
9 z1 D* W. T9 @' h5 S咁都諗到
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-15 05:48 PM:, G( w/ V% i, W
8 @# N( B& m8 h7 ^5 @2 R: @
" c/ H+ u6 Z1 A. O2 |8 N2 N  A

$ T; g2 r) z8 ?) f! n% B擺幾隻龜女係地下引佢出黎
6 |5 j) O# J' i" c* U" J1 f% K) e
好傻傻...可唔可以正經番小小呢???佢依家重未搵番...
Originally posted by neitly at 2005-10-15 05:50 PM:8 V& O1 X" d# V0 E- k  _

% ?! {& B7 Z# x* |: i+ L/ O) T好傻傻...可唔可以正經番小小呢???佢依家重未搵番...
7 G! e, H" B# X7 K7 r/ ~! X

1 e3 v+ D) j% N6 O  ]6 i  Y2 J+ ~' R/ b2 O& R" Z
你當自己係隻龜,你會走去邊咪去果度揾囉
去街市买点虾返来引啦。# k7 r2 S0 q4 w4 B" B2 X5 W2 r% j
一定得!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Thx 各位,終於係條好黑嘅縫到俾我呀媽係咁搵呀搵,就俾佢搵番~~
咁你記得整實o的個蓋啦.......
6 m3 V9 x* M, r0 \: v不過我都好奇佢點樣走出黎...= =
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-10-15 06:10 PM:
' \/ }) Q9 L4 r) E8 _4 ]咁你記得整實o的個蓋啦......./ }4 x; Y" V# K4 X
不過我都好奇佢點樣走出黎...= =
4 J% A* p- y8 _  m* d1 L8 ^, e
我都唔明.....之前都未try過~都唔知呢兩日點解都唔見~~~~/ z" G4 _$ W4 I! L# U9 ~
我換左個好高嘅桶,睇佢點爬
Originally posted by neitly at 2005-10-15 06:30 PM:
, ?3 D0 f1 s8 ~. \- D
1 c3 S. [# |! t& v1 Z' o/ }- ^我都唔明.....之前都未try過~都唔知呢兩日點解都唔見~~~~
' @: [( V% `, J( A6 f我換左個好高嘅桶,睇佢點爬
% W+ ?8 _- M6 C$ J8 n' F
# C3 X' M7 p6 v8 P( A9 V

2 T, z8 G) a2 N% X5 K& `忍者龜
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 緊急求救!死火啦!我要盡快搵到佢架!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。