<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想一下ive問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 書傻子 at 2006-7-20 07:05 PM:
8 h) t0 j8 @1 w, k7 q' g感去讀夜校好唔好,有無d校學可推介一下
  K% t, A% r, @3 i& _1 _0 b

, |; S( o3 w- x5 c' w1 `中5?
一係讀top up degree.....咁都好過冇...
Originally posted by 76 at 2006-7-20 08:39 PM:
2 _6 Q" g. u2 N9 ?9 j
  \$ g; l3 n& c/ @2 T6 l8 _
2 [+ o) r" {; V; u中5?
) f8 u2 p1 ?/ r- O係啊
Originally posted by Yui.i at 2006-7-20 10:04 PM:
; U# H/ E9 M6 M, g+ b; L一係讀top up degree.....咁都好過冇...
" O: r( N0 p: ~  k9 o0 P9 R- `可網站可給我看一下嗎
Originally posted by 書傻子 at 2006-7-20 07:05 PM:
& p+ d, C# z: x4 `感去讀夜校好唔好,有無d校學可推介一下
" C" T9 c7 h% I% `夜校包你學唔倒野,學習風氣仲衰過IVE。
我愛長澤
Originally posted by 書傻子 at 2006-7-21 10:29 AM:
7 Z/ }5 J6 p, b" Y$ Q, m, o7 O$ R! }) {+ S
可網站可給我看一下嗎
; P& Q4 k4 N8 [, K
( j- n4 c' _" O  k0 r# D
TOP UP DEGREE....閣下暫時讀唔到
但我家人一定要我讀書
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想一下ive問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。