<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by karenmoe at 2005-6-9 10:42 PM:
7 ^2 y. e3 K! }) u4 O( s$ d' o) `5 @/ I$ Z  B% T) ~7 G
點解佢賤你會唔想講?
. }! `3 C4 ~. h  K* L; R除非你身有屎啫.
& ?" g! O6 q  F$ c# t$ k% }4 W1 }

# R# j" q& f0 x: ?! V, b, L; k你咁講都係想我講啫,
# q1 }0 J" Y7 y& w/ I6 T! `' J都係嗰句, 邊個係加害者, 邊個係受害者, 天知地知我知佢知,
+ i" c6 s1 r- {0 E佢想迫我哋搬, 做埋 d 我報警同搵律師都無用嘅方法,
" ]) h! @! ?! T不過我費事响度講咗 d 無良業主走去学啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 11:27 PM:
  J" _" m( y- K  C; S5 }) ~: J- h9 }! D! |
% U& [: _# J9 s; Q6 u$ W
你咁講都係想我講啫, 2 k1 H( _/ c- `) D8 A# v
都係嗰句,...
% s* ?- n' |) Q% G: ^咁我都希望版管們能刪了這個主題,
- i$ r( H+ j& x8 N- a1 b避免那些無良租客有樣學樣.; t& E7 ]* Y1 [+ \6 x
始終無良樓主又係,無良租客又好,大家都唔想見到.
Originally posted by karenmoe at 2005-6-9 11:34 PM:' O( {; O9 g6 b$ H2 c
' A0 d# z' K' z
咁我都希望版管們能刪了這個主題,, D4 i  q: U* N* ]9 \+ w! h! f
避免那些無良租客有樣學樣.& g: J) T  R. q* R3 R
始終無良樓主又係,無良租客又好,大家都唔想見到.
/ ?; A) E/ o% g" b6 F6 J% A% u& k# [9 c$ @" D4 k0 D, `5 _
我支持 delete 呢個 topic
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 12:36 AM:
3 v, |7 x0 C- U9 t' u" W. L) e
# l' a, l3 @  E: h6 C/ ?
: I! ?- v$ K' h我支持 delete 呢個 topic
+ f7 e7 A% Z$ [0 j
咁你開topic做乜?吐苦水又唔夠盡情..
Originally posted by at 2005-6-10 01:10 AM:
3 z  u9 H$ U3 ^; y( j8 y6 F
, [% j$ y# h5 y咁你開topic做乜?吐苦水又唔夠盡情..
! Z: e6 _# n3 M$ K: r' g+ N/ p2 P# c, Z8 u8 w1 U! G' L
做乜? 吹水囉
買蛇放係屋~~~~~
! a& G9 b9 a: Z3 q(講笑) 唔好試
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 01:18 AM:( W8 Z7 N, z7 {) R% d" F
" p! v) ?% k0 z
" s! n, V7 j. m3 V* V0 ^" I
做乜? 吹水囉
- t% x9 h$ J/ {
你都預左無人幫到你架啦!!!
1 K+ R% F, P2 w1 J) O/ D吹水就盡情d....我地又唔知你乜水,怕咩講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。