<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔
返回列表 回復 發帖

口臭仔

我地班有條友仔口臭
; U( t  ~/ [9 N# D! e' B6 q次次佢一講親野就有臭雞蛋既味  定係史味+ m; b& h* m0 Z% X& t/ U/ l* x
所以全班都唔同佢行埋一齊
5 ?' S7 N7 S/ @/ v, m大家有無遇到過咁既人呀??
8 Z! S7 s. |1 e7 g0 Z: ^1 z細佬都係第一次遇到咁既人" ^' f1 {  u# N0 N. H  B
我唔係想得罪邊個
; @2 Z+ B# T2 a1 G+ [) _講真     口臭真係會令到人緣減少   (專家講嫁)
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 21:08:
: W  O2 j8 a/ N; s3 u3 @我地班有條友仔口臭  e' w$ r8 r; V& O
次次佢一講親野...
3 M) C2 P4 [" A) m, VEF大把人口臭, 有乜咁奇? (包括區區在下).........
咁咩臭都會趕客ga la!!' u' {# N7 i% K% o: m
口臭, 身臭, 臭狐, 腳臭, 下體臭...' f! V  e  f# K4 M: `  }" U8 o

7 J+ y- M! _1 k; `" D邊有人鍾意臭先得架~
, C1 n; _" ^8 `0 o) a. {
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-9 21:12:6 c9 d4 W0 T. Y" u
) Q2 T; j. I/ G8 r+ u; Z% V# E8 B
EF大把人口臭, 有乜咁奇? (包括區區在下).........
8 H: Z9 R' ?/ S! X
7 H1 c, j; C7 ]  E
唔係果個既口臭啦   呵呵..............
" Q" j# A; \4 V, z' G哈哈    打狗棒唔會啦  呵呵   唔係點會咁多分呢????
  N4 w! q* b: Z3 q/ }分數就可以表達一切~^^
靚女下面臭呢??xdddd
Originally posted by Aivn at 2006-11-9 21:15:
5 `; ~1 U/ V$ U  @! f7 S咁咩臭都會趕客ga la!!6 f5 d' D- b( k$ w- [2 O. q
口臭, 身臭, 臭狐, 腳臭, 下體臭...! b$ N( @$ E0 @' ?! ^7 i! s
( a2 F& ^! s( U2 {# b
邊有人鍾意臭先得架~6 \$ n, M$ k. n% P1 V
  B$ @, I) Q  u6 k6 n
9 @" E! z: g! B$ ^: o  v
口臭唔係天生嫁& K. M+ |* V& D& |" M! y
係自己唔識保養自己
8 Q$ w; O# x! J自己唔注意清潔而引起的
& {! O  Q# Y- y; B* ^唔好賴阿媽生得咁
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 21:18:
1 O6 M+ e+ z4 t2 c靚女下面臭呢??xdddd
4 r7 G& J8 ]# @+ u" d
係你先想到
9 a# o: s6 Z' ?2 [不過講反正題+ o: ~: e0 M3 f$ D1 g
你一見到佢  佢一講野你已經頂佢唔順  % A! i1 I+ w! i/ t, Y! ?" A6 ^7 n
果種既感覺我都唔知點形容
! x  _2 @& @5 j# m6 c7 C/ G& `+ i/ a1 R2 X$ g
靚女下面臭要你do野先知5 ]; P; c, Z  E0 u
好過一見到面就想嘔嘛~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 21:17:, X7 f4 s& h4 r1 o1 F4 F

$ i: b% R. @4 t2 o* [& D. l4 v
5 _( i0 {9 K: f, ?- N6 s. G* w唔係果個既口臭啦   呵呵..............2 D; r' b! v& O3 ?9 y- r9 e
哈哈    打狗棒唔會啦  呵呵   唔係點會咁多分呢????' H% E8 [' I8 J0 \" X( q# \$ v
分數就可以表達一切~^^
& i" O6 V0 G  U! C多分就唔口臭 ?
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 21:18:
6 f' N; ~' `8 T/ }/ q靚女下面臭呢??xdddd
3 k% F& W8 X4 |3 M: x你舐過?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-9 21:22:
4 S1 Z; Q$ B3 E. o
- I  X2 w1 D/ ?  x多分就唔口臭 ?
1 L! _- w+ e  |6 G7 q2 s, M- J1 R
板主覺得你講果d野係有建設性    佢先加分你6 @% T+ `; G% G, m& j7 @. l. a4 L
' m  c, f, \. H5 L7 m4 C
所以多分就唔口臭都可以咁講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。