<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!
返回列表 回復 發帖

我終於有 600 分喇~!!!!!!

哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!$ L" v8 c& `- x1 g; {
可以睇 d 相喇~!!!: l! T6 }# M9 c/ y- q7 e- ~1 k
咪夠分既海外會員加油喇~!!!
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:15 AM:# J! m7 M9 c% a' x% i0 U' ]
哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!
5 ~  d$ }  c% ^& n6 c0 k$ C; ~可以睇 d 相喇~!!!
8 H. C& H( V+ ?5 D) q0 m咪夠分既海外會員加油喇~!!!
5 ~9 [7 F9 D" o7 j5 G: o9 b+ e0 |7 g: P, L' G# H8 p- d
Maxson ~ 你.....知唔知尋日有人開左個同你類似既Topic
6 s8 {( E# \5 B1 _8 M: ~- D. e" E9 B+ V$ `- F% P/ ?9 E2 ^' Y
落得乜野下場 7 Y" I$ v, _/ S

0 ]  g7 x: D. Uhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=157876
恭喜哂喎85; E* e! f3 ?! @) y9 R6 D9 h
我未有耐到600分,不過我會加加油8 n2 Q/ v- Z/ @  N1 g
我唔知點解阿B哥個老婆要受2年,不過我試過跟佢回POST就比你班版主扣分,所以我唔會再跟佢D回貼(見到佢好似見鬼咁........)
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:15 AM:
2 U' W  L2 A- b  e; Y  r哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!
# T  |  r4 @# c) l$ p, c可以睇 d 相喇~!!!* p- ?2 D- \0 ?" d) _
咪夠分既海外會員加油喇~!!!
9 u( T! F, m6 N. D9 }, b
, i$ _- e3 U2 j# K
唉......我都想快點有600分,但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗4 h  J  x8 h) n. X5 j# ^) L/ P9 K% o
Originally posted by ckyckk at 2007-8-5 12:18 AM:
2 S1 M/ u+ ~3 |& r) I. ?2 ?& i+ d, H' T
! v1 I3 y8 D) J. \7 a
Maxson ~ 你.....知唔知尋日有人開左個同你類似既Topic
# n) _+ h& R& h0 ?1 \8 [. o0 b+ [+ K% D* S/ k
落得乜野下場 " R- d  _- [5 d/ I/ s7 B
& K( Q& c# _$ o! |- ?+ G
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=157876
. O& V/ X! G. P/ K我寻日就系见到拒出匿个 post,; @0 y1 I6 m$ }7 P, @* y
结果咪加分咯~!!!7 o( t2 N6 ^; N" n! c- j% Y
哈哈哈~吓得我吖~~~) [" s  a* p% o9 O; \; E* S
鸡鸡你好鬼衰既喈~!!!系都要吓吓我先得安乐既~~
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-5 12:30 AM:$ q; ~; \& R% e" v
恭喜哂喎85:clap...
3 Z6 ]1 S7 K' F, K; q4 M
系度多谢你先~
# v, _- R; J# E; t4 d. q/ V阿勇勇~我仲以为你会快过我储到 600 分添~
0 d: ?9 x; J! T" ?: _/ H- I点都好喇,加油、努力、加油、努力~~~
Originally posted by eric911 at 2007-8-5 12:34 AM:
& I1 S9 {. `# U1 `! d2 p
! V2 V: y* H+ q) x
2 R+ j; Y0 _8 r+ W2 R唉......我都想快點有600分,但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗6 s' F/ x7 p% I1 O
# w/ u% v  ~6 x3 Q+ z
好事黎既~起码个论坛 d 回复比较有水准 d 咯~) H0 o* \+ p# w0 N# [( l% _" p0 V$ V4 k! h
慢慢黎喇~唔洗急既~我都努力左好耐先储到 600 分架~
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 00:56:3 C; n9 z+ X. V3 ~
, {8 b2 o! [6 l
系度多谢你先~
: [; c5 f" \  E, P# M- _9 t阿勇勇~我仲以为你会快过我储到 600 分添~" e8 ^. k, w8 Y1 E) _; t
点都好喇,加油、努力、加油、努力~~~
+ }! b, c+ s" G我少出貼丫嗎,你成日都出貼,不過我會努力!!!
我得30分,不過我到幾多分都未必post出來.
恭喜晒..!!!% V) C* \$ i, K' g: u; z7 M

0 J) v% G- x  h% j
$ j( d, h4 w: F# z我都唔知幾時先有咁多分/ |- i3 o# c2 B! Y
/ l8 x4 N  S- J
註冊日期同分數唔match
民主定民粹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。