<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pigcat at 2007-8-5 01:13 AM:  p0 r: q, Z2 ^* `! `; Y8 M
恭喜晒..!!!" `; p9 h: N, D! Y8 y% V6 C* O

S: c" h8 v3 d
) T- R) N5 e4 ?$ z6 ^我都唔知幾時先有咁多分
: `( M" `7 d+ h- R  A) Y+ {/ w2 i& M0 z
註冊日期同分數唔match
$ F% G: e& I# c! _: i% J/ V
你都有 435 喇嘛,如果你勤 d 回复+出 post 好快架咋~!!!6 Q/ M# j/ u2 A8 m
加油咯~!!!
Originally posted by andyandyandy at 2007-8-5 01:13 AM:
/ C7 q$ P; P& ~我得30分,不過我到幾多分都未必post出來.
6 b3 H3 f' \( z2 r; w* x慢慢黎咯,匿度有边个会员唔系由零开始架?!
9 C$ _$ i5 D1 B  m. f9 E+ {0 {0 J肯付出既话总有一日一定有回报既~~
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:53 AM:
9 p7 X5 J) s( [* A: D1 Y, J/ s& @
我寻日就系见到拒出匿个 post,
- R0 B  c) D0 ]7 m8 G& \8 K结果咪加分咯~!!!3 s0 f+ T2 W( D' z4 }0 A
哈哈哈~吓得我吖~~~( l) J( q% {0 w. Z1 X6 W
鸡鸡你好鬼衰既喈~!!!系都要吓吓我先得安乐既~~
+ ^. }7 r% S1 a+ f

" {! L3 P3 s( {# {最精華既部份你竟然冇留意 ?
Originally posted by ckyckk at 2007-8-5 02:11 AM:
, B+ n: [% I4 {- I5 L' ~$ }) L, R
5 M2 K5 o2 g  n' ]& A6 `' a7 C' t* r8 S8 `# u8 Q& n+ y
最精華既部份你竟然冇留意 ?
+ J* y3 E! h& {+ d, g3 f
你唔系话他俾人扣左 2000 分果度系最精華既部份啊嘛?!!
( T" j: g* @: j( t7 p: j3 F! X' c& W甘我捻我无阿甘生甘 “受欢迎” 会得罪你地呱~
: i( T$ L2 W' G4 a. M* Z4 g
, j  `; `, m$ V3 J  b2 {[ Last edited by Maxson85 on 2007-8-5 at 12:37 PM ]
Originally posted by eric911 at 2007-8-5 00:34:* Y- @2 J; `) j! }
& t! L% Y9 O% N& F3 a8 D( f/ m

( H! g4 C6 X+ z* J: t# ]. J) V唉......我都想快點有600分但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗$ ]! X' p- _# z! U; X
$ ?' ?/ O. f2 X! m/ u  t4 V8 f自相矛盾
Originally posted by wer at 2007-8-5 02:07 PM:$ ~# l/ _6 m+ m, E

& U2 E8 O! [& [) q- U' h9 M+ T/ ^自相矛盾
! U" C' Y* |% h! F& m+ ?) L* h: Q哈哈~甘人地有志气吖嘛~* X( Y9 _: t' R  Q: o5 `
有时唔回复好过果 d 敷衍既回复~~
恭喜哂wor^^
4 }  ]+ G/ N2 r% \: K& zMaxson85(我認得你ga,雖然少跟你說話)1 u# W% w2 H5 Y! v) v
不過呢~" y# t8 @! q/ l5 r
我就覺得如果真係想down片的話,過600分都唔夠! {) f* G9 l7 S; h4 e
再者,有心在這裡搵相,600分一日真係唔夠down; n+ u3 W/ L' t7 A0 T0 G
不過有志者事竟成,係度玩耐d,d分自然夠^^
恭喜哂~!~!~!
Originally posted by sakura310 at 2007-8-5 06:09 PM:
& X) F0 Z  A8 u4 O" n/ U恭喜哂wor^^
3 y( \; e* O; [2 }Maxson85(我認得你ga,雖...
3 }) H% L0 N; E$ S7 m2 Y1 ^/ E' a; }
多谢晒~我都认得你~哈哈哈~~# {1 R. h- y& r" P- ]
甘 Sakura 你又讲得好岩既,$ y" q  j6 a+ R0 R/ m: u
要 down 匿度 d 野 600分真系唔够洗。。。
/ \( G: e8 K, r" c, ~好似香港 d 人工甘,多多都唔够洗~~
( ]! F4 ^, {( A$ _所以我会 set 个短程目标先,1000 分喇~~!!
+ v* l, J* E+ |1 ?& ]; v. e(到时又开多个《我終於有 1000 分喇~!!!!!!》 post 呃分先~
恭喜晒...~~~
# N$ _# q' ^! [" P) b7 E邁向第二次六百分進發~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。