<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-10 09:09 PM:1 \# m+ f- \6 q* h: D+ Z' D5 w
1 E) H2 Z- R& w  o3 X6 p, W. w
細佬仲想識女仔嫁~
6 E5 a1 s% j' D" e
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 09:18 PM:, D! g+ W7 f( G6 S
靚女下面臭呢??xdddd
5 S  P$ d8 Y4 h4 h1 \/ X) F
6 m7 q. Z5 O+ a$ f/ \
聽講舔完唔臭
我都口臭,要成日刷牙,食香口膠5 O$ s# P6 F, N- l+ J( n
刷牙大約只可有效4小時
6 W- Y1 r! y  `& ^8 \其實口臭主要係因為牙同腸有問題
  H; c, l) B3 P% ~2 m. ~9 ]所以去洗牙,補下d壞牙就ok% Q( P' `7 Z3 L3 C
腸方面就睇醫生啦( ^* U* d4 u+ u% L
我無錢洗牙同補牙(因為真係好貴),所以多刷牙算了
果條友仔牙表面有黃色一層層既野嫁
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-11 09:07 PM:$ T7 [1 Y8 R9 l' h: q6 k2 z3 Q
果條友仔牙表面有黃色一層層既野嫁
) l8 c% V, V( m3 u" _9 ^, F/ ?8 _
係牙黃定係無刷牙啊
Originally posted by kjkj at 2006-11-12 02:28:
$ ^- u* W2 R' l  w/ z7 G6 G0 i
' D7 t! K# l* T& U8 a係牙黃定係無刷牙啊
3 S: e+ h$ e# v& d' T) l0 ?1 {唔知
% Q# E; z* L& }. [& Q我都唔想講啦'
3 S) r* @* ?( m% j0 Z# V再講我想嘔
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-11 09:07 PM:
: G  A  u; ]2 K+ @" m8 Q果條友仔牙表面有黃色一層層既野嫁
6 y3 @+ r! j& s3 L1 C; ?! ~琺瑯質係黃黃地ga wor~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。