<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔
返回列表 回復 發帖

口臭仔

我地班有條友仔口臭" K/ ^6 m! u! r& L* I
次次佢一講親野就有臭雞蛋既味  定係史味% j1 t5 R6 ]) V* v3 F9 ~
所以全班都唔同佢行埋一齊
6 V& j# ]5 A9 @; O: N/ `大家有無遇到過咁既人呀??1 x% C/ q- f1 w! f6 Y' ?
細佬都係第一次遇到咁既人
5 D* J" |% Q/ ^% h- }+ [7 ?: o9 B我唔係想得罪邊個
$ i/ m* X( V4 i, m5 h8 @講真     口臭真係會令到人緣減少   (專家講嫁)
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 21:08:( Q: f+ H0 J, \  M# P9 k9 E
我地班有條友仔口臭+ z' B0 Y: V& F' |
次次佢一講親野...
* _4 @0 X1 k: a3 l* V
EF大把人口臭, 有乜咁奇? (包括區區在下).........
咁咩臭都會趕客ga la!!0 o1 l( n2 z5 ?' G8 n
口臭, 身臭, 臭狐, 腳臭, 下體臭...
1 ~' h/ z+ O4 P* U8 g$ E0 \+ K! W7 J, [  i
邊有人鍾意臭先得架~& \8 }5 e9 @5 _. X3 E
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-9 21:12:
4 |0 I- q( \& O2 V. E8 u7 R
' A7 S' \. i! y& \# Y3 VEF大把人口臭, 有乜咁奇? (包括區區在下).........
5 Z6 r, c/ N6 m& r( _' Z" g- a  \4 N9 [' n
唔係果個既口臭啦   呵呵..............* w1 J+ n) v, U1 l9 H
哈哈    打狗棒唔會啦  呵呵   唔係點會咁多分呢????2 k3 L3 U6 h0 t
分數就可以表達一切~^^
靚女下面臭呢??xdddd
Originally posted by Aivn at 2006-11-9 21:15:1 P: W7 x' T' o2 I
咁咩臭都會趕客ga la!!
/ j7 o6 I) y! a口臭, 身臭, 臭狐, 腳臭, 下體臭...* h0 G4 E6 l4 m* j. _
5 t4 i6 k: d# E+ P: R1 |  V
邊有人鍾意臭先得架~
8 {: n# I- d! p" K
( l/ y) f  Y! K( c; Q
( Y& k# n- |. M( j
口臭唔係天生嫁
# X; F1 Q9 [' @. s0 u係自己唔識保養自己
. _3 c) @! q; U: i# p, b自己唔注意清潔而引起的
, c5 u* `9 J1 q. Y6 g7 `  J唔好賴阿媽生得咁
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 21:18:5 v& V* E+ Y" ^. e; S: V
  _6 T/ l" Z, K% W, `6 v) ^9 z7 U係你先想到
" ^4 I( {% k- f, d2 B; A! t$ i) t不過講反正題
0 O3 K3 `4 {) Z2 A/ {你一見到佢  佢一講野你已經頂佢唔順  
6 C6 y  p7 v2 D$ ~' h& v4 I# d7 b果種既感覺我都唔知點形容
3 l  E  ^( H6 D+ ?+ M) A0 u* A9 Q/ E
靚女下面臭要你do野先知$ T& Q5 d: [4 Y( w4 [# s/ x
好過一見到面就想嘔嘛~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 21:17:# R) Y; Y/ X2 t2 U* t+ }, }1 \

" r. f! M, u( p0 _- {0 t8 W" X" ^
唔係果個既口臭啦   呵呵..............3 s9 J  V3 A6 U  K% T/ A, h
哈哈    打狗棒唔會啦  呵呵   唔係點會咁多分呢????
8 `+ j- l/ g. w8 E分數就可以表達一切~^^
5 A1 h1 a% L. Z# b
多分就唔口臭 ?
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 21:18:2 l7 K* `7 F) |& O+ u, e
; m; u6 g3 C' ?; R& R
你舐過?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-9 21:22:
+ P, [, I, y! {4 y' \5 N
. \& }6 l: A7 q' G多分就唔口臭 ?
* a2 P6 x7 l) `8 b- b板主覺得你講果d野係有建設性    佢先加分你+ i% X/ q2 v+ j

: m. c/ w; d, W6 `所以多分就唔口臭都可以咁講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。