<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 殺人犯係咪特別蠢架呢?
返回列表 回復 發帖

殺人犯係咪特別蠢架呢?

(不知在這裡發貼,是否發對了地方?若發錯的話,麻煩版主幫我移位,唔該)
# p$ V% f" X- I. i; s. N7 _) ]$ [
4 [  M8 l; ]' O入正題...) C/ A3 @  g* }5 F; q+ |. J
8 |. B$ T3 S& {! C6 A- j( u. _- s
發覺好多殺人犯都係同出一個錯誤,點解每次殺完人後,都一定要用死者張八達通?
; ?. G6 L! ]; ]' P$ g+ S$ }* w, |
係咪一個指定動作黎架?每次都係衰係張八達通手上(雖然呢條鳳姐殺人犯係唔值得同情)
' ]$ h: }- K0 {- i$ Z$ I# o2 E6 N+ |: ^7 N5 D
定還是叫"天網灰灰"呢
逃之夭夭o個d又冇人知o者
Originally posted by 費事高 at 2008-3-25 12:12 AM:
/ g  u4 u9 |# B(不知在這裡發貼,是否發對了地方?若發...
4 K% G9 E' C5 h% K+ q% r& c* ?
7 `- J/ Z8 F/ O% l7 T9 b" }到你殺人既時候就唔好咁蠢啦
Originally posted by wcchan886 at 2008-3-25 12:21 AM:3 q, U+ v) u( K& {9 ~) O
& e1 G  g7 k8 [  p- u9 V$ z( t7 \

4 T9 h% X$ \/ A$ n到你殺人既時候就唔好咁蠢啦
$ g5 P: T' O" b! h$ `' ?0 ]+ M, i

1 v) u: ?$ O) L4 M你都係呀
% N( {. y$ ]5 E8 h8 s" \. f5 j9 p) C  d: v* T! L
; G& N: G* y, b$ h* `. z& Q
Originally posted by 阿感 at 2008-3-25 12:16 AM:
7 e/ ~1 v1 F$ B  ^0 B逃之夭夭o個d又冇人知o者
6 x3 p. x! d$ v0 K5 W7 f7 W
( D: b! `6 S. S8 j! c! F0 ]4 L6 \' m# L8 Y& n
二個鳳姐殺手都捉晒啦
Originally posted by 費事高 at 2008-3-25 12:23 AM:' j3 }4 g  T" y

3 _" E; {; [4 h. G. p: [5 {' O8 |3 L' k
你都係呀4 ~$ M# o& I1 V, C% P7 [

2 f9 D. k- g3 w' r7 y2 l+ |1 ~$ ~/ ]/ N( i3 b
; P  b# g7 m5 Z7 L% N- ^

) P# M4 ^0 ~+ J  k3 {% o
# z: y( W9 m' }: R二個鳳姐殺手都捉晒啦
( O  M! S5 @. t3 t& O
0 ~! {1 q! D# A! q" p
捉左兩個,仲有第3個...費X高
如果動機係錢, 咁八達通最起碼都值$50, 如果窮到去殺人,
( z; e$ W$ B$ A# o2 n" |更係用埋張八達通去喇~
Originally posted by wcchan886 at 2008-3-25 12:37 AM:) i3 N+ _' ~* H2 M# k- J9 T/ b

: p# u' Z$ z: P+ v6 n2 [: A. K" X
捉左兩個,仲有第3個...費X高
. [$ E) x, v3 R, M2 T
+ t& a5 S0 d6 U$ j
你咁都知道睇怕...我要殺人滅口先得喇
Originally posted by kuru at 2008-3-25 12:54 AM:3 d/ A% t8 n& E- a
如果動機係錢, 咁八達通最起碼都值$50, 如果窮到去殺人, + r% M5 J( o9 Y
更係用埋張八達通去喇~
3 i& b; Z$ p$ z; _  b) y& t
" z8 y" Y8 H5 h! ]( _, C

4 j. a4 A5 z+ ]: C; `' J$ {咁咪就係抵x死囉而家咪幾好,以後唔使為錢煩,一日四餐(連宵夜)都唔使錢
Originally posted by 費事高 at 2008-3-25 12:58 AM:& ]7 k6 }& [$ h6 n& R
$ G% q4 ^: N0 M8 z) _

8 e' J! I% N% z6 H你咁都知道睇怕...我要殺人滅口先得喇
2 a% M8 ^! X  A/ Y! `
$ k/ f- V9 `+ _/ W/ E唔好啊0 R" d" E- B( v, |# ?: D! ~4 j0 y
最多唔爆你出黎
佢係唔夠常識
; j" y& Z. {" E& b6 E9 y2 @  R
& a: q6 p( `  `" R* r我過兩日開下個post 大家討論
/ U  z" f1 s$ n5 E8 K. s
: X* Q& Q* }# j' n點樣殺咗人令警方好難查同有機會查到既方法 , 原因
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 殺人犯係咪特別蠢架呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。