<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最新消息!!俾阿叔問侯個4眼仔上左電台
返回列表 回復 發帖
事後梗係又乜又物ga la
佢竟然話自己玩緊阿叔喎, 又話自己子醒目, 真係笑爆
Originally posted by bigfish at 2006-5-23 08:30 PM:
3 y0 J/ O/ p8 y" \( h佢竟然話自己玩緊阿叔喎, 又話自己子醒目, 真係笑爆
8 H  z9 E% h8 i1 S( O& ?( }呢條友仔真係傻ga
& X7 J. k7 O4 Q4 |7 e話自己醒目?? 醒目就一早唔理佢就唔使比人x la~~- s9 H2 t5 k4 C8 H' [. R
唔知幾時搵埋個阿叔上電台呢~
岩岩聽完個條友好馬後炮~7完咪算囉 上電台做咩啊~而家又要上去扮型~唉..好心佢啦 講到自己有幾忍得~明明自己就淆晒咪認囉~
希望啊叔聽完後~到佢上去發表下就正啦~~
下???我dl到喎@@
Originally posted by fatboyfung at 2006-5-23 08:37 PM:$ ~1 L  k* p' S' X: c
希望啊叔聽完後~到佢上去發表下就正啦~~
" Q) {0 D$ J. g6 j我反而想果個電台請偷拍呢段片果個人上去講下香港偷拍狂既心態, 到時你話阿叔醜d定係佢醜d?
Originally posted by fatboyfung at 2006-5-23 08:35 PM:
, H% _, j% s, W+ E岩岩聽完個條友好馬後炮~7完咪算囉 上電台做咩啊~而家又要上去扮型~唉..好心佢啦 講到自己有幾忍得~明明自己就淆晒咪認囉~
- }# C/ E+ K" E學佢自己講:馬後炮!個4眼仔仲要跌落地攞咋沙
. F" Z0 u! ?1 r$ m+ i+ l, we+881講緊
1 o; K6 ]0 Y7 R5 p- f1 N- E4 U. ~
. x, l/ I1 y: b# F2 g' W! Z6 B+ R[ Last edited by LU on 2006-5-23 at 11:52 PM ]

is this 阿叔 same as the TVB 阿叔?

is this 阿叔 same as the TVB 阿叔?
Originally posted by MBA at 2006-5-24 12:04 AM:! U) \( G0 b2 S9 w) x
! Z3 c3 Y% ~( G# u6 F' c2 }緊唔係啦,只係話把聲似之嘛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最新消息!!俾阿叔問侯個4眼仔上左電台

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。