<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?
返回列表 回復 發帖
睇波不賭波, 實會訓著左/
, y( @$ q+ f9 [, ?
2 t$ p/ |/ u2 i, t9 }睇波又賭波, 場場食白果!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 02:33:1 i9 u3 {  }1 d( a. ^
睇波邊按摩, 咁先樂趣多;( y3 D9 F5 i8 T+ [: ?; O2 P
摷野兼揸波, 仲要推埋蘿;
; T7 V& p7 x. R# ?4 T小注買多哥, 大注墨西哥;. `( V" x( ^9 I' T
睇波不賭波? 睇黎把X麼?
5 d. U( l' O% L7 B# t; h: U
哈哈..再黎' Y) W9 X7 E$ _7 o$ f; F
賭波又按摩, 噴得特別多
$ V  u- ]; K; H$ b* p3 z5 d睇波又賭波, 開心過阿哥
: }5 d* F! w0 g8 h) Y" x睇波不賭波, 遲早死得籮
有好多人都係唔賭唔睇嫁!
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 13:36:* F( t7 I7 K, [
有好多人都係唔賭唔睇嫁!
% t+ H; @. w; `; t$ t3 v
冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 01:43 PM:3 X$ a6 B" ]9 X& S3 a

! f7 Y$ {- p8 ?# s. ^冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
! W( M: D3 A" A/ X
好多人唔賭唔睇嫁!
Originally posted by honey316518 at 2006-6-29 11:08 PM:. _' C* l: g; ?1 V' F
睇波又賭波, 咁先樂趣多
$ D- @9 S  L/ ?! A: ~# U. i* o* t3 q0 N6 e$ T
睇波不賭波, 賽果算什麼
# O/ R( k! |; D/ }% T
賽果真係不算什麼
! K" G1 ?" v6 c4 I- b$ q我只睇過程
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 15:19:" |! o$ X' J9 Y

x& Z1 ]  S" Q# ?6 w0 r4 Z8 g' h; k好多人唔賭唔睇嫁!
  |( M; }  c$ S4 [) H2 p: o
喂, 我係認同你喎, 你乜春呀?
hk goverment also do something rubbish!!!!
. E, Z! R$ M; ^$ F% u9 O0 `6 {& T' @/ ?) A/ X! R* S
teach bad people!

籮.................

睇波不賭波,射o野射咩左...............!!+ L, `+ t) I5 ?% Z; W( A
睇波又賭波,咁咪入左籮.................!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-29 10:48 PM:$ Z( f% H0 z; B% K
政府在世界盃期間的宣傳口號: 睇波...
1 x3 p/ [  o& A9 O頂真句,good
# `6 ~7 {0 p& t! `7 s$ S5 N$ K: \: d0 T0 }5 Y0 A; v
1 R+ s( C/ F6 Y3 i$ r& \
政府係唔係自相矛盾呢
7 C: L) t4 E7 @一方面賭波合法- |- S& l0 ]) {; N3 ?) L( ?
一方面又叫人地咩不賭樂趣多
0 w% p. H  u  r3 \6 x同求學不是求分數一樣
6 e6 W- M+ F' R+ r6 X2 A/ j- i6 w
$ [  Q* y  D& h9 W+ d) z0 J9 E( y[ Last edited by ronald001120 on 2006-6-30 at 07:17 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。