<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [閒聊]點解26FUN D人咁奇怪?!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 渡瀨晶 at 2005-7-12 02:13 AM:
' a" u6 f& H8 T2 s" G5 Y閒聊幾句關於收會員錢 !!!) C0 q/ ?. n: h
其實大部...
" X" ^4 H6 z4 O) {
點解要〝頻寬-用者自付計劃〞 咁要有分先睇到d圖 ....! t' k7 U% N9 @* U0 b$ V5 ^
咁冇分就唔洗睇啦 ..../\/\/\"
( r. B2 R( t* y5 F仲要用信用卡比錢 ...
$ O# v  m5 r$ g+ C" q% U4 t如果果係 咁我諗黎依到既人會係一日比一日小人 ...
有討論之價值既post- O, p% w* B8 o; |. q+ x6 g2 X8 S# J
點都會多人回同討論* b) o3 Z" K4 I8 X2 L4 u% b3 P7 Z6 q0 u
eg.好似成虫同楊生果d, y; R: z7 f7 \/ M4 i* ~
閒閒地最少二三十人去圍插佢地
# L" o0 V4 H: o8 w6 V5 w# J另外雙生兒應該都緊隨其後
5 p8 u) t2 w5 s" P/ K5 @
( L/ J# h4 ?+ c7 P4 U. K相反果d圖,無野問又無野可以講$ W9 t7 j) I7 q! O, q% N
頂多都係講d多謝,樣衰,好索,唔掂呢d意思既字句
5 r; p; Z& k$ f* h6 bup少d就呃post,打多幾隻次就廢事(相信有d cdrom會係咁諗); A7 I  c5 l  r0 U3 [0 Q
少做少錯,唔做唔錯~~
相剩係睇既之麻...真係諗到可以回乜
3 D% K! R; j* o回thx支持努力好似膚淺無聊唔知為乜咁
  Y0 b6 a7 z) F. Z. s3 i所以都好少回...
Originally posted by 丹山 at 2005-7-12 06:30 PM:
* g. n# w$ y$ w. e& d相剩係睇既之麻...真係諗到可以回乜
( k* V2 P, u4 ^/ d: I回thx支持努力好似膚淺無聊唔知為乜咁9 D: o5 q; M3 l- g8 ?) ~2 u& _9 U
所以都好少回...
3 b. e: Y  E( [( i1 B8 S% n3 B
嗯..冇錯  ?: G+ J2 S( \% j& P
d ths呀good呀 好易界定為呃post
同意上述意見。我個人就會係d真係好正好正既就回,其他普通既,都唔會次次download完都回,再其次個d根本唔靚既就更加唔想回啦。
3 a( J4 V* N  I6 y; w1 }5 J
4 e! d1 j8 \6 c3 X; t4 Z! l; c: r' W而chat個d topic就真係傾閒偈咁傾,有時又可以回d搞笑野,當消遣囉。5 w  j+ @" f4 l
4 N8 [4 I9 m: {& `8 Y
睇過咁多人咁樣回應,唔知發帖者又有乜睇法呢?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by at 2005-7-12 13:35:1 S2 X+ F% z2 [- S& }6 F
貼相果d根本無乜好講,最多讚/彈下ga j...
  D8 L  E* z: H
噼啪你個o隆啲咚丫...乜EF都有花果山既人ge= ="8 D2 x9 |" N8 @( E2 q
無奈ing...
Originally posted by gundamman678 at 2005-7-12 23:03:
" a! R% }# s5 F+ v同意上述意見。我個人就會係d真係好正...
- @7 x- b2 v4 N- L; `無野好講,真係完全唔明CD-ROM既心態...@@"
$ g7 t! p$ d1 }/ v7 O8 t我只覺得,淨單唔覆果D好無品,懶到出汁!
惟有說句觀點與角度不同囉!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by 大波仔 at 2005-7-13 12:15 AM:( I# x/ H" z. G' b) h' ]
+ b4 ^7 L0 @. j4 M( M
無野好講,真係完全唔明CD-ROM既心態...@@"! }( O/ y' z. A
我只覺得,淨單唔覆果D好無品,懶到出汁!
  l7 R0 {* Z& `- F+ r' S
呢個世界乜人都有0 m! |1 X1 o' b% O1 x1 J# x5 w
再離譜d既都有
Originally posted by 大波仔 at 2005-7-13 12:15 AM:
* o; D/ {' B: d+ X0 ?0 R: E- F
; ~; L6 E$ B2 p2 \5 ]4 @無野好講,真係完全唔明CD-ROM既心態...@@"
# J% ^+ W7 G, c我只覺得,淨單唔覆果D好無品,懶到出汁!
7 k: U. e( e0 S+ x. h" M# i' ~9 O$ X$ e( z. e, m
冇得咁講既,兄弟~0 R. V2 E8 g- n
正如有d人好鍾意講野,有d人比較文靜,唔多出聲
" V- z. v1 |+ O8 K, d9 Y有d人睇完戲鍾意討論下劇情,有d人就唔會
$ \1 f9 p1 N% W7 j: ~* y# U如果70000個會員個個都有野講可能反而仲驚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [閒聊]點解26FUN D人咁奇怪?!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。