<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你能對媽媽說句,我愛妳嗎?(母親節快樂!)
返回列表 回復 發帖

你能對媽媽說句,我愛妳嗎?(母親節快樂!)

單選投票, 共有 0 人參與投票
28.57% (6)
28.57% (6)
42.86% (9)
您所在的用戶組沒有投票權限
祝全世界的母親,母親節快樂!0 \4 Q$ b/ t( k  c) R5 n3 c
7 a! w2 F2 x7 v2 R: Z
6 p9 i: c/ Q) W$ I8 H5 z0 _/ {* J
相信成年人都唔敢講句:"媽媽 I LOVE YOU"  lu
( ~) `; q% S' J  t/ L' Q" o7 G2 I* e& ]
0 V  E. ?- x# `* ?3 @* A[ Last edited by alan123boy on 2006-5-14 at 06:32 PM ]
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
我覺得做仔既...只要係將來能夠比個好既家庭環境比媽咪...! a. u* V7 S8 x% A/ @
佢就會好開心嫁啦...對佢黎講日日都係母親節啦
( A0 }7 a; m8 Q1 P( @不過我今日都有同佢講母親節快樂
佢已經去世,要等到下世先有機會............
.
Originally posted by 155220 at 2006-5-14 04:55 PM:: Y) A! _) S& n. `, C& c
佢已經去世,要等到下世先有機會............
$ Z% Q! x1 u, x% {5 i- D; P
Originally posted by FRANCISE at 2006-5-14 16:57:( E2 p" V; S0 {+ Q- C7 F
$ j1 N; d$ m) }2 }7 {/ y/ {
# m0 l) u5 J- j! f$ B3 a1 ?
9 r; }. ^$ a! v最後一次機會係兩年前,但果時佢已經...........唉!
.
TO dear mum
" \1 A; w4 V9 o+ n& t. S* U0 i! V! Y; \
[center]無論我幾多歲、無論我身處任何地方、無論我係邊種身份,喺眼中  H0 |& c2 S  |# n: A2 _" G9 x

4 s% K) J9 Y+ m$ n' T3 n, L我永遠都係要担心、要操心、要掛心嘅寶貝仔~
' a6 F) d0 M( J
5 r/ j/ E* k8 u媽媽,我愛~
3 u. H0 {' a! q3 P5 g

% P& R/ K! }4 m- O3 f母親節快樂!
Originally posted by 155220 at 2006-5-14 05:07 PM:
& E# q" A4 K% J2 c' e" Z3 s0 E+ `5 T( r2 |2 p- A5 p; S

% j2 Y% y, b; ?2 u  I; B2 ~  P最後一次機會係兩年前,但果時佢已經...........唉!
5 d' ~; S$ U$ |/ V5 c5 _只要心裏記掛著媽媽,懐念她,愛她,相信你在遠方的媽媽總是會知道的!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2006-5-14 17:28:
6 v2 S: c6 |# L+ u; b- u! L: J% }
6 i2 ?, ^% a# F" ^9 W! h8 I只要心裏記掛著媽媽,懐念她,愛她,相信你在遠方的媽媽總是會知道的!
4 T' z% P  Y, Y$ a+ B/ f
1 T- C$ i( ^9 ]. h8 ^希望啦...............................
.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-14 05:22 PM:
. U0 K& f% V0 K" Y# DTO dear[/co...
. a# r+ \+ Y# Q5 W
你媽媽有上這個論壇?
點解唔敢講* K( U9 T7 ]+ d+ y
呢d野又唔係"收"家
# I8 O' F, I" M' a, f5 G0 a想都想阿媽開心掛! y* E+ Q' W% I% Q5 Z8 w; q
/ d5 f; {' e6 n* X! h+ T+ w# o' o( R
媽咪:
, d6 P) W  [- S母親節快樂~祝你身體健康~青春常駐~
% \  c8 N! a  x' h- s+ [$ Y: D3 \
) }6 }: J& Y; A- wps.今晚去酒樓食飯~我出左錢買左個蛋糕送俾佢~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你能對媽媽說句,我愛妳嗎?(母親節快樂!)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。