<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
返回列表 回復 發帖

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
; {$ v$ z3 t3 ^3 ^4 r
+ h, v5 j5 B: S我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:
* }8 Z0 ?+ h: T' v! s* H情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
- H1 z" C( b% B+ j- [* v1 [# j7 q4 o
& k4 n" ^( a: c4 G2 U% C- [) c! d我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
* v, ^, T2 P3 [7 P7 l

- `1 @0 i- g: a# a4 N+ h' r我都岩岩稔住開個情人節post,+ e/ A4 f: o( V) e8 S
唔該晒卡娃兒
6 b+ Z( g  Q% l9 N; J/ V! C0 ?& q會員答得精境,最好圖文並茂  R  {) g  I8 l# k2 Z# D
板主會定時加分+ v5 W. s3 g2 h: X) g; _  c: N
5 e% g5 n2 s7 {6 B8 W! y: p& d  m
[center] http://img454.imageshack.us/img454/508/heartsshotmcry2.gif    http://img454.imageshack.us/img454/7455/valentinesheartrotatescun4.gif   http://img454.imageshack.us/img454/2108/heartbowmcvo6.gif[/center]
/ d& p  w2 O* ]+ v$ m3 E- `, ?) P: S6 x8 x6 R, d0 J& Q
[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:22 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收
1 z! V6 ]) x! Y+ f到個籃色包裝已經冧哂啦+ v1 r  B; r( E+ O
朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而
3 l' y' E! Q& n# M2 g2 G  ~3 q: r發mould....
Originally posted by Triangel at 2007-2-7 10:41 AM:& x. b, H, I9 K$ R* y

5 w3 y1 B! ]& `. ^+ ]0 n" \* g! R' P5 k. _& k/ S6 i9 Z
我都岩岩稔住開個情人節post,0 \+ Y, R  n7 h! T4 o. P
唔該晒卡娃兒
3 k) ^( g8 k0 F( c8 a7 q9 a, ^會員答得精境
( [: c) H( x! z  Z9 k2 g板主會定時加分
& S4 }6 Y: y3 a+ v- p5 Z

2 ~  \4 `/ i% D4 r1 ayeah~加油
' A& X' i( M: e# H5 }thx唷~*
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:% G" c: v: Y% c! i3 ^6 j
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
1 z: a/ H: h2 V% D* \% T+ V2 g4 Z, I. ^7 |- m6 @+ h! I

$ Z' S3 U+ Y6 Y; \$ ]% nys ar 飾物幾好仲要係tiffany~good~你gf肯定好開心
9 q- P5 J" a" E; A/ d你係男仔問下你意見~咁你會想收到咩禮物?
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:
  M) `9 p) k# T2 P( N禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收
6 h' E  y" q" F- X) f4 j' F到個籃色包裝已經冧哂啦& q5 ~- F- y" c0 o& w- B) i
朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而+ g3 K, ^+ }$ [% Z" C0 g
發mould....
5 D3 ?1 g% N1 R; h; T

5 u) h! P: K+ t% m1 l$ w4 C幫佢開埋盒朱古力咪得羅, \$ e; p5 n0 H5 V" h
    朱古力係最好既催情劑
7 K7 D- l2 i& g" K( w" C" j& bhttp://img46.imageshack.us/img46/1148/heartchocolatecloseamcnc8.gif
" H* `. ~% Z$ Q
4 z: ?3 d7 p4 V9 z* D* d[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:59 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐浴連護膚and spa嘅用品,其實價錢都唔會好貴;因為女性每日花响沖涼及護膚嘅時間好長,而且亦係佢地最relax同享受嘅時刻,你可以話俾佢聽,佢每日最放鬆嘅時候,你送嘅禮物可以時刻都呵護到佢,可以同佢有最親密嘅肌膚接觸,非常貼心,閒時更可以一齊泡泡浴,所以此禮物嘅實用又有心意,最重要係價錢都係有限數o
: r2 m1 G3 i% e# }, G( j+ N食飯方面,自己煮燭光晚餐就最好;更重要嘅係能夠整到一個美味甜品or蛋榚,因為女性非常喜好甜嘅食物,主餐反而佢哋未必食咁多;做甜點有一定難度,所以亦可以展示到你嘅心思及心意,就算唔好食,佢一樣唔怪你之餘重會勁冧tim,所以就算決定出街燭光晚餐都好,自製一個甜點結尾,肯定效果更好
: Q5 {; P6 Q; u: X7 B3 F以上是小弟小小意見提供,希望幫到大家
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:
0 g+ S6 Q6 R- `禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
- m6 \/ I' X3 k2 b2 YTiffany is my best choice~~
! p. {2 O6 Q+ r* h. _3 U9 h6 c8 E剛剛送左一條necklace比honey,佢不知幾開心~~
+ I2 [5 q& _8 e, A7 m9 I5 g" P1 }
http://www.tiffany.com/shared/images/products/product_images/18981564_FL_LRG.jpg
Originally posted by cyc1 at 2007-2-7 12:19 PM:
+ m4 x" @, I. `9 ^4 W禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐...
% x) F1 i2 F" L3 J3 a/ Y3 E. {: p0 k. u: R/ }5 `0 x3 Q
閒時更可以一齊泡泡浴
3 K' {8 r# u& `/ |$ I- |8 Z  O9 G9 g( k- h5 H: m; {
呢樣最緊要~
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:
4 [5 j/ A: a4 B( t8 \; b情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?: t8 Q& d& B8 a( D0 [" e( H2 N! Z

8 j8 a* C! z4 P- A我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
- _5 C1 C; V7 Y- p8 ^7 X

! t% J( L: s9 g# |- j0 }- ~9 I
. x8 c: c9 x. s) w. |: m( |整得好故然好, 整得唔好除時拉肚
$ Z' v5 j- Y1 ^/ v* Q' f1 m: b/ ]http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9731&download=1
) x+ L" l* N7 K8 \8 n% L" b1 _# a, b0 w$ G( e& D  ~
216+3鼓勵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。