<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 個人趣事(無親身睇到可能會覺得唔好笑=.=")
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-1-3 11:24 PM:5 V) M# e9 E0 {# }

% ?: j3 p. R; S$ Z- [" ?. k但係邊個保證佢放工後唔會用來坐車?(咁地鐵呢?唔係話咩,只係諗唔到)
6 `; H) Y) b# x0 e1 r' ^. W
6 X1 D6 Z  Z" z7 G0 c& O放工時交返出o黎掛.都係等d警務人員答返啦:cool:
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-1-3 23:24:
2 Q% n$ D0 v: S8 M% d5 Y: H% p9 Y( G" N/ `5 E/ r, x9 V. z. t
但係邊個保證佢放工後唔會用來坐車?(咁地鐵呢?唔係話咩,只係諗唔到)
, @* [% ~* t, ~可能有其他閘口可供佢地進入。(純屬估計)8 q2 |0 D# ~' p- B6 d0 i4 k+ K
) D: P2 O* y/ Z/ u1 D
[ Last edited by shaqkobe on 2006-1-3 at 11:30 PM ]

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2006-1-3 11:26 PM:1 k2 I1 N8 Y2 \3 t  `% J

' P  ]  M+ ?9 Z0 L應該唔係。。。如果係普通追架車,...
* G5 V8 l) z$ ]  A# k  Q: {唔係追車的話,可能係第一個想買雞蛋仔,個小販見到個警察跑來當然走,警察就索性上車追
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-1-3 23:29:
7 i/ K6 O- O4 C0 \, D
; Y8 E: ~' y2 ], ^9 f唔係追車的話,可能係第一個想買雞蛋仔,個小販見到個警察跑來當然走,警察就索性上車追
$ J9 F( x! D3 F6 T, D( t7 T/ l7 z
嘩~你爆就爆個笑話出黎。。勁呀。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2006-1-3 11:28 PM:8 ^3 U  {1 Z! w- c( [6 I

5 k7 j- @8 i8 M) L) _可能有其他閘口可供佢地進入。(純熟估計)
) a$ k( @: w# i* k) L* _5 U- v
@@大型行李通道?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-1-3 23:29:
+ u3 b% [& x+ P6 L: D7 o. O  B' Y6 X* w: d
@@大型行李通道?
( h9 h; @7 c" W  Q7 B3 ~may be~

又真係幾好笑啊!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-1-3 11:29 PM:6 e9 [3 X7 X$ g0 B* Y/ T
8 A( H' H3 [) T( W  E7 R
唔係追車的話,可能係第一個想買雞蛋仔,個小販見到個警察跑來當然走,警察就索性上車追
% J$ L' e$ z. q5 {3 s; h. i1 a8 X5 ghaha good
Originally posted by neitly at 2006-1-3 23:18:- A( d3 Q# w# R+ t9 W* J. P
差佬搭車使唔使$$架??
! Q9 x9 K) o2 R4 \2 W1 P點解唔駛?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-1-3 23:19:
) J  N% i! r: ~5 M
4 ^; T; q" b: [" `6 U/ a唔知呀,我想知佢地點入西鐵@@
) K2 j( s7 c* t, I6 ]鐵路警區那些警察有張無限次免費票架,係地鐵公司提供既。 同時依地鐵公司規定,無話過唔俾收工用,呢個可算係職員褔利之一。 但當離開鐵路警區後就要交番出來的。
& p0 u" |% K! t9 _0 t, n3 L; y5 {2 b( [2 k) m9 ?
[ Last edited by 機密 on 2006-1-4 at 01:27 AM ]
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 個人趣事(無親身睇到可能會覺得唔好笑=.=")

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。