<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...
返回列表 回復 發帖

尋人...

突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...5 y/ S& D( d# Q; v
有冇佢多d相...

634 x 475 PIXEL下載

Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:; t; \) X8 u5 N5 P
突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
3 C5 Z) N3 a) I有冇佢多d相...
4 W& P' G& o4 z3 I& d
  \" ~5 m8 r& T- f$ S' W$ V& p
邊個可以幫會員大波仔,
! j# j- i. p5 W優先搵到呢位紅衣姐姐既
, b6 Y7 [0 d( m3 F0 i2 S小妹將會加分以視獎獎勵
7    6      5    4     3    2    1
難怪身旁既女孩都頂唔順.
Originally posted by Triangel at 2007-5-5 12:55:
. y/ o# F) b" F: z
4 x$ r* T$ _9 m9 H7 a
: J% v+ V6 p! G8 t  k3 ^邊個可以幫會員大波仔,) [/ ?( H, i! T* a6 Z& Y
優先搵到呢位紅衣姐姐既
# m6 C( `, S) d小妹將會加分以視獎獎勵
+ r2 I7 z2 }  c2 F. L
( }$ p1 f; ~! r
我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=5 p+ \+ b$ w# e8 B. d, F. r
覺得唔差,所以好奇問下...
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 02:14 PM:
3 z) [5 G+ w( h' a9 h& W* B
7 e, F! F( T* E0 C$ a  ~- t) p3 J& u
# _/ \: P1 M& t/ ]我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=3 T- D' p) v* a& r: S
% H: A8 h0 q0 U$ B  \5 U+ e
o係果個forum問d人咪知囉
Originally posted by waikong at 2007-5-5 15:43:
# @& z! `2 F; n+ s+ i3 K6 J6 [
, ?8 r$ i* N: q* [o係果個forum問d人咪知囉
9 f2 l$ W9 x  Y7 [! r- x4 X& L人地都唔知!!!哈哈哈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:
6 p% u! V5 C, v, c突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
$ k/ `0 b% R  M2 l2 o0 S有冇佢多d相...
5 W3 L; z9 {, N  v- h4 P- b8 _
+ K) |- j; x: o, M0 C導彈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43:
: k1 N  u9 l* Y6 A突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
) T- U; r  l9 f. x8 x# \2 K4 k有冇佢多d相...
, [6 L2 `3 D: [) L
0 m, J# A. k& A/ m* C. X* j
6 {0 O; ?& d& |0 l4 Z$ T..哦....佢個名叫..........大波妹
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 14:14:( ]% Y* e) i5 r

/ Q1 H9 P* E2 E
! L' _  q+ C7 u. x% y7 E我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=. S+ r( o; ~# `  o% t8 Z$ v5 g2 T
5 W* Q) `: `- `1 ~1 j. z+ O
她係也水
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-5-5 21:01:2 i" m: d6 Y4 D

; c, B/ m7 c9 h  `/ h6 K1 T! r9 f她係也水
8 Z1 u! t& Q6 b我都想知...睇佢個款又唔似波大無腦...
0 N+ ]* `  Q# Q+ D; N. f7 S8 B都幾靚女下...唔係星都有咁既質素
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。