<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 楊先生獲世界傑出......
返回列表 回復 發帖

楊先生獲世界傑出......

楊受成先生獲世界傑出華人,哈哈......大家點睇?
Originally posted by eric911 at  11:20 PM:1 c+ a" K* Z  m- Y: r$ t5 U7 [
楊受成先生獲世界傑出華人,哈哈......大家點睇?
6 ~6 j" F; D4 a8 M  n# E& z7 e* q7 {
乜o野組織主辦??
Originally posted by 阿感 at 2007-8-3 11:25 PM:, s5 I# H; t* @1 m2 I  e  G/ x

, [4 Q0 B9 K$ O3 d& t4 B  t2 G( Y3 f) K4 X  V1 Q6 Q6 V" O
乜o野組織主辦??
) N* h9 s1 I1 j' Q% J' x國際三國同盟作創立
Originally posted by 阿感 at 2007-8-3 11:25 PM:, k' [/ G( ^* v# R5 w) e
' C( R1 O5 }1 c
' _% f/ X) O- h- k- f/ ^
乜o野組織主辦??
- M' s' f; B/ q/ A# {) ~
$ ?2 ?; a2 H! S2 i* i  [0 ]
世界傑出華人協會。點睇?哈......( D$ P) t/ c) ~. k5 u
曾憲梓都有份,有乜出奇
支持社民連!
Freedom Forever
楊生能夠既工作於娛樂, 揾錢之餘自己又有得happy, 非常傑出
Originally posted by Foxcom at 2007-8-3 23:29:- e6 G! ?* m9 T& Z/ l7 {3 r  P
楊生能夠既工作於娛樂, 揾錢之餘自己又有得happy, 非常傑出
1 k$ J! x% s( N, j% n& b2 e
& d) H1 U$ G/ ^" u) V" U/ c9 ~" B
咪就係  " p' L# s+ S4 ^' \5 A
, J- k/ a0 f7 e  P1 m# v
好多人 恨到恨唔到  抵佢有依個獎
Originally posted by head at 2007-8-3 11:36 PM:8 n4 M3 E* e+ s# t
) G( t, e: j3 T2 z, K3 [5 A3 J
) N1 Z( Z, s- |
咪就係  6 J% [; {- _7 _( H/ y7 M
5 a( u+ Y5 C3 U$ w+ l! k3 [" F& R
好多人 恨到恨唔到  抵佢有依個獎
0 Y$ _7 h  C+ V7 i
俾我就唔恨啦!8 L  N  h" u! E6 B
於心有愧!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-3 23:37:
4 J* s3 R- x4 l6 y1 j( Q+ t) _/ F+ H" P0 a
俾我就唔恨啦!9 p: d6 s/ {$ m# q# I7 b2 v
於心有愧!
6 ?9 a+ f/ c/ V% R& r! x' q) R, J. o
: J- l, L* [4 R  i( B9 N
# \  s5 [$ C5 z' ]我唔係恨個獎喎  我恨其他野
Originally posted by head at 2007-8-3 11:38 PM:
# m- @. g3 P" T+ C. ]& w& a
" l" Q$ N) Q9 d2 H. {, _, Z% ~# Y$ S- L" Y8 y2 ?6 x6 L

3 I9 K, u* f: d8 w* S3 @我唔係恨個獎喎  我恨其他野
+ t. w% y( \$ z' o我對於佢既行為真係感到好不安!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 楊先生獲世界傑出......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。