<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如被人挑釁問候娘親, 你選擇做......?
返回列表 回復 發帖
香港人, 受過高等教育, 唔應該好似非洲人咁野蠻
I don't understand why so many guys interested in 吊你娘親. Considering his sister, girl friend or wife. His 娘親 may be an old ugly widow.
Originally posted by kj' at 2006-7-16 10:42 PM:) s7 d+ E/ N( {- t& h
先忍忍下,如果再串,即刻K佢,講到阿媽,咩都唔得,唔還托,對阿媽唔起.
6 U! k9 U, e8 s% _+ C3 x
+ ^  @. h6 a, F5 C; i) j: [" G
問候番佢阿媽咪算,出手打人俾人告先對唔住自己阿媽。(就算打都唔好咁揚囉)
我愛長澤
Originally posted by tomboy1647 at 2006-7-16 23:58:
6 T2 I8 v# P* f7 F( ~: C( QI don't understand why so many guys interested in 吊你娘親. Considering his sister, girl friend or wife. His 娘親 may be an old ugly widow.
& i( K+ X) H( j* h# p" W
因為你唔一定有sister, girl friend or wife, 分分鐘屌得唔應棍; 但每人都一定有"娘親", 所以呢個Target一定冇走雞。
Originally posted by bigfish at 2006-7-16 11:39 PM:& A. G0 G- D  u
香港人, 受過高等教育, 唔應該好似非洲人咁野蠻
7 N' d3 K; D/ q( O) c! @' ^+ V
佢如果打我,我就還手,人地人多我會走人,周圍有人就大叫
" J4 x4 l  ~" N0 U) W; _, {7 l佢想嘈就由得佢,唔理佢......$ l! C7 G0 e1 ^% N
就算我嘈win左又無著數,分分鐘之後比人扑濕都唔知咩事~
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 05:28 PM:
, A( u, d- J+ a
) o$ H0 W. n1 o% f5 n% M& J1 psorry,本人認為 "吊你老x&quo...
1 x3 L" J2 T. h+ h* w% z( ]3 V7 n0 X
我離一離題,我想問你個頭像的圖什麼地方找的
" M0 ]* \3 T- n+ A$ v我都想要啊>.<# ]& O; v( O! P1 a. t
劉亦菲啊,>.<
Originally posted by Kian76 at 2006-7-17 12:07 AM:
% |2 h- k7 Q! r
' H. k1 i; j( ?' _. C1 i9 ?# d7 U
7 F% s' `+ `/ I5 {問候番佢阿媽咪算,出手打人俾人告先對唔住自己阿媽。(就算打都唔好咁揚囉)
# U: h. Y( Q# X, N# X最憎人係唔係都媽媽聲...
; |) ]( u( f1 K9 c8 \: J' G4 x  w自己當然都唔會媽人
你我吊老x, 我吊返你老x之嘛. 好幼稚.
我覺得係2個極端....$ t- `/ _& `& b& K' L
2個都唔會做
民主定民粹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如被人挑釁問候娘親, 你選擇做......?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。