<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 如果係街見到條女。。。
返回列表 回復 發帖

[討論] 如果係街見到條女。。。

唔知大家會留意佢邊個部位先哩? 2 z) P0 P# v8 _' m5 k9 [/ f
我會望個樣先,個樣係豬扒的話都唔係好相再望落去囉。。。
, q* g" ^3 E0 n; c; k  P2 K! I" u/ g- o# ~; A/ O# B
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-4 at 01:09 AM ]
胸~!!見到係豬扒即閃~
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-4 00:50:! Y/ W# [) @5 s* z( m1 W
胸~!!見到係豬扒即閃~
, f0 q5 J- n  r9 Y) |3 A7 e1 R
夏天的話就易D,冬天著住件NORTHFACE都幾難睇到喎,徐非佢係葉子媚果乍啦,哈哈
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-4 12:50 AM:
1 p  {& E9 F. S/ C+ D7 T胸~!!見到係豬扒即閃~
3 N2 o2 E- I- h5 t5 q我話比 D fd 只,7 h( i' I; X, _% V  P- U
叫佢地抱住個手袋出街!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-4 00:58:
6 [. f+ Y9 g& I4 {  ]8 @; u0 r2 S1 _2 H6 e9 e
我話比 D fd 只,( Q# Y7 f% |, M3 E* `# [5 n( f+ _
叫佢地抱住個手袋出街!
# p- y1 ]: C0 e1 v或者三十幾度樽領加條領巾都應該好穩振,哈哈
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 12:54 AM:4 ~! V' z* a& v' U3 h! x5 }

: c3 x. z- J; [6 H6 G, {夏天的話就易D,冬天著住件NORTHFACE都幾難睇到喎,徐非佢係葉子媚果乍啦,哈哈
( ~$ p: R  W$ y
# F% P. F& k  U& s/ X! q5 ?+ O# r
好似你咁講既情況...只好睇樣~~but都唔係個個都著咁多衫架嘛~^^
# j+ r9 F" X9 _. A: H( G! ?而且夏天近~~有野睇啦bro~~! }9 ]( g* K6 B! d  q
不過其實我鍾意睇o的長直頭髮既女仔背面~因為可以多o的幻想既空間~如果洗頭水香仲正
( B% l8 k' i) l- ]; M- ]
& n+ B3 h6 \2 H! hChristy姐趕盡殺絕我地o的男仔既福利..=-=""
0___o.......
望個樣先
7 M  L/ @$ W! C; S9 k4 u; q( X再望對腳
! h, p( I7 _1 O$ d  F( s最後望胸:cool:
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-4 01:08:
- f& Z4 t2 S9 b8 |9 _* G  I0 e7 |9 e
4 H  B" x0 M: J4 R7 ^- Z
好似你咁講既情況...只好睇樣~~ ...
2 ]) N0 Z' I: X2 j& G7 \; \( x+ \
好同意你几講法,係背面睇係林志玲甘,另轉面係八兩金甘几話。。。。。
" E" n7 }/ ~; o4 V! D+ a心情會邊得好差
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:04 AM:  J0 I4 ?- u2 ~( r/ i

- ]/ C) W5 Q  N0 E或者三十幾度樽領加條領巾都應該好穩振,哈哈
! w! Z+ |: e0 T2 d
係喎!
* X' }! Y0 U" E1 A# F一兩次之後就有皮膚病,) p9 f/ {2 O: H" B" J
咁生到成身係你都唔會望啦!: V- o. K# |$ L% R  Q" Z" d9 m
以後都唔怕添,4 B( K4 s; l. H" l
係得喎你!
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-4 01:08 AM:
: n) B3 Z- n) P
- k/ L6 z- c# |! m$ s( k! j$ O8 ^6 u" W. R2 ]4 ?! }
好似你咁講既情況...只好睇樣~~ ...
0 o; Q0 j2 s% U% t4 _) F* [
唔睇樣,哈哈哈!:cool:小心D好!
4 |2 r2 j: d) ?" U% D' F3 v( s. l; n: i/ r. k1 A
係吖!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 如果係街見到條女。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。