<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...
返回列表 回復 發帖
有呀, 成日去買六合彩
1 c# K3 {1 \( K' b" b- P* N  m( ^) ]+ Q
+ k3 `( T1 ~1 i% Q9 T( ^
2 |/ F( F4 p' j! a: _都係關心一句,不過方式比較特別 。。。。。
$ t/ Y$ Z# E6 C5 k其實你個簽明你自己仲未可以完全明白,否則你應該明白有好多說話係可以當聽唔倒同睇唔倒,因為未必係出自人口,善哉善哉 。。。。。 ...9 k' m( q0 [; _1 f) C9 x2 t
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
# G' }1 g3 G* T0 a$ `
+ t% E' y8 Y* ?* D  a8 i: J
3 H0 D: Y- ]9 W5 h) m

5 B' x/ q  }) k1 J% x因為未必係出自人口 。。。。。 ...7 V" F: L: p/ p- R
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
呢樣唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 04:16 PM 編輯 . u" U* i1 z! {% D+ d/ q  W. n; u2 v% ]4 D

5 O- a, x3 ^" `
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低
; j6 |* O1 r) n& @  L8 B4 wvbvb 發表於 2010-1-29 02:52 PM
) \* Z' G2 v' e. g- h0 W7 o, S
理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出自幽你一默都未定,甚至乎似熟賣熟都有可能呢!本來無一物,何處惹塵埃呢﹖
% @# n: s" q% U) |+ \3 C
理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出 ...
/ f' T+ l& W1 x. ?6 Egoodnicelady 發表於 2010-1-29 04:05 PM
' C1 |/ V4 g" z. M+ T& T非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
! h: C" E% V" U  H7 P8 r+ X
. A, c9 P9 F6 n1 A1 q
+ }0 x; I$ P; L5 y關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look& Y" I. x" p# N: A
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html

.
.
' X7 A) z2 Z% @5 ^% l' D, i2 F; g9 B非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
0 q& g* [0 {) n" t4 U8 D8 H
4 A* |5 p$ Q" L# o9 k7 w$ C3 M8 `0 q) ~/ w3 {1 x' O) R! o, e3 W
關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look! N( P9 I2 c! H+ ^0 `9 o
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...- [# s3 X2 V: y8 ^7 S, q; @' A
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
! M9 Y& T7 p: Q6 F( K6 p/ C% a1 Y! j
- H- G# |" B/ w. B- `* g2 I! R
你睇番自己既簽名再好好諗清楚喇 ==> 你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人! 哈 哈。。。。。
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 10:34 PM 編輯 9 G+ y5 q3 T, v5 i2 m9 n+ o4 @  M: c5 B6 H
( _: ]6 B5 q; `0 h! \8 ^& {) k
2 `! r; Q3 f8 v
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
. [1 J" O4 e1 v& P  r, D/ E
+ ~) H" G' C0 [7 H1 Z+ D' V& H5 R' d/ T( A9 F
關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look1 P  y: ~4 ~8 j6 Z5 R( `
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...6 M4 h8 C" ]# ~5 q
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
- @0 e) p5 s' F! [! m
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺<情緒<不開心<不滿<甚至反感<再至仇恨,是人之常情,但為了令自己好過,就嘗試學習讓這種種感受稍縱即逝,但總要用時間來舒緩感受……須知磨練可以令人成長、令人老練,若能豁然開朗,就可脫胎換骨,那成功在望!但問世間人總是人,究竟能真正大而化之,笑傲江湖的有幾人﹖那只可以講,盡人事,聽天命了!互勉之……隨緣心自開,執着煩腦來!
( L9 i# M9 v2 w) a8 {& j
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺
. p, W8 L5 O, j9 r3 Z, Hgoodnicelady 發表於 2010-1-29 10:28 PM

( b, @1 l/ ]. N4 S( E2 C. }隨緣心自開,執着煩腦來
9 g2 Q/ a4 H" `3 f# o3 P/
  w% X  t' B" D0 b* g銘記於心
6 z) p* F3 S& o. |& z# y8 N

.
.
0 V; S6 l2 `  _5 ~
隨緣心自開,執着煩腦來
9 _4 }: h) @! j* h/( ]5 N- V1 a$ {  L
銘記於心
$ f# _. {, j% _! T
2 e* a$ j% b' t/ [2 P3 xvbvb 發表於 2010-1-30 12:42 AM
) J! s8 Y, V7 d0 C
咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
& x2 |9 `- Q9 a& }! @1 l
咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
$ k' e: h) _! X3 U9 ]; J% qgoodnicelady 發表於 2010-1-30 09:25 AM
take care, see you soon.

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。