<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年
返回列表 回復 發帖
. d# W# {9 S1 |, ~9 I, t8 h/ {" [& g5 e9 Z2 ~8 q' d& Z
娛樂圈十對結婚九對離婚  * p3 p# ]7 q; {2 }

0 M4 P4 G- o4 [; y  t( W" o睇下低B千樺又幾時  
, t8 v- v1 c2 b/ g電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
) q# `. F. K7 g* A妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
+ L5 G/ E: _$ `; a" D) N+ `! J
妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
* C( N' @8 h+ T  b, c  ce_e 發表於 2010-3-28 06:01 PM
, X. V( D7 N/ n+ E9 |1 j: n
0 A- s+ G# U% h& J/ u
梨甘毒丫   
禾係 ........ ....... 電梯男
( H+ z" h' c& i

% }! }& O# h% b梨甘毒丫   
8 G7 A& k& U6 b電梯男 發表於 2010-3-28 06:11 PM
2 S- L& C. d7 q! T0 I" V6 D! b: Q咁可以有娘子架嘛
比人踢爆先焗住離者
5 ]/ c& j5 p5 p& Y# i, {阿嬌等甘耐先合組返
- [2 }  v6 P" l2 P# E' C0 P6 |老英仲唔逼佢離婚咩
% [) S, T; d- j7 z5 d. t4 `/ q一張紙d記者刀要隔幾年先知  \- Z) x1 @) K/ h; j4 x
唔比佢呢頭大搖大擺搞離婚, [( N/ N. q# v+ s/ R1 ?
又偷偷摸摸係唔知邊到再結過4 C/ r' U) `3 ?0 K) G- b0 n1 E
吹佢帳咩
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
估唔到佢地結咗婚咁耐...........
, N1 n# A5 v$ i$ G6 [6 K2 E# ]- c- [6 m
娛樂圈十對結婚九對離婚  1 _0 L: m0 ]. Q% ^3 Y9 j
/ I6 F; {+ @4 S* X! i
睇下低B千樺又幾時  
! R4 i4 r- }4 v' T" }電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~* ], Q* l- X3 h; U7 i
pp137pp 發表於 2010-3-29 12:26 AM
) C& k8 ]5 b4 S3 C* q
" ^) p/ R  [$ m7 H8 i
乾杯牙  
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!2 Y! T! b7 V& O% X9 {
  H8 R0 t. f6 m4 ^
個個刀係大話精
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!$ L9 D4 P' o7 Y2 Q  q; \9 D
4 ?8 W: F4 [+ k. P
個個刀係大話精   d+ t$ x; @$ \. y  j9 t5 u  _* ]& }$ M
電梯男 發表於 2010-3-29 02:09 PM
" X7 [) V( C$ c( s8 A, l) Q- o你唔驚又出口咩???
4 D, W* U# f) w4 f- v你唔驚又出口咩???
( h* n9 Z1 p* _6 t3 i1 Se_e 發表於 2010-3-30 12:50 AM
! @. q! }. ]& C# a+ w! U
2 `3 b- L$ [+ F! {2 {今日梁詠琪又講同一句說話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。