<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 如果係街見到條女。。。
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-4 01:11 AM:1 d: `7 h! B+ {. o+ _
望個樣先
: Q5 ]. i2 M. w; X$ V1 j: ]5 ~再望對腳
$ h5 a( ?' a6 R4 A% K0 E9 B最後望胸:cool:
5 q0 o$ g. Q# Y: S0 S* I你..........!
* ~2 H8 ^" \2 |$ ~) f唔..........!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-4 01:12:
& S, V4 w1 W( V  Y# Z5 B( c& N' K% H& R
係喎!
; h( W  Y- F+ g% J3 {$ u: k' K+ U- A$ J一兩次之後就有皮膚病,* X; S, O* t3 o! {7 ~' |
咁生到成身係你都唔會望啦!  `, Y6 l* V1 U, y% n
以後都唔怕添,
  H1 V9 h/ T' L係得喎你!
9 W/ R( g( R1 z
哈哈,到時比人任摸都無人會制啦
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:12 AM:/ ]& g$ ?  E3 p: w8 F
9 C* {, m, c+ n, a6 I' J$ C
好同意你几講法,係背面睇係林志玲甘,另轉面係八兩金甘几話。。。。。
. E, @: x3 O$ \# p. X9 t心情會邊得好差
. n' K9 {7 ?  \# q) K其實睇仔一樣
望腳先- H! O& ^; P2 I9 q& C
學校妹一望佢對襪長定短都心理有數2 H/ R1 ~0 J5 O2 }
長既多數都係索
" |& B% f, f& h0 h短既99%係豬
LINCOLN姐,甘麻煩你講下D女點睇D仔啦,甘我地D兄弟可以注意下,出街之前執執佢,溝女機會大左,會有好多人感激你架。唔該唔該
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-4-4 01:17 AM:
$ l2 s' X( B# A% o0 K望腳先
( {2 J: C! q0 w4 f! m- L學校妹一望佢對襪長定短都心理有數
9 ]0 B7 N0 w/ S長既多數都係索
1 `8 Y) y, v  X" ]+ m7 m短既99%係豬
9 X8 ~% t6 `" Y6 I4 P' J好有研究喎:cool:
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:20 AM:
: i; k6 F" {; B* G7 l4 A: f6 nLINCOLN姐,甘麻煩你講下D女點睇D仔啦,甘我地D兄弟可以注意下,出街之前執執佢,溝女機會大左,會有好多人感激你架。唔該唔該
* @/ v  s. s' M% d- |" m1 MLincoln 係我條仔呀!2 K2 U  o. Y1 P
我睇著衫先囉,可以睇到佢係“中”意玩乜多!
1 i: J2 f3 N+ r6 p' k' V+ ^) U' t# Q睇著衫有時都可以睇到性格架!
3 U8 [) V: M) |" @3 K0 i9 y2 u最後都係睇樣囉!
我由上至下掃囉,一唔妥即停!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-4 01:28:
8 h5 i  U0 p% n, M/ R9 N/ u
8 ^1 }( l1 M8 O0 ~Lincoln 係我條仔呀!
5 f' f5 D9 C2 Q+ P我睇著衫先囉,可以睇到佢係“中”意玩乜多!
1 r2 C7 K% m( q+ E5 [  a7 I睇著衫有時都可以睇到性格架!& W; w4 E* {8 u. T) r; @$ w9 O
最後都係睇樣囉!
0 U) W. c! s8 K3 C2 H5 o$ _
哈哈,甘著到超型超靚但係個樣好似八兩金甘都有得稔?
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:34 AM:6 h1 a& ^$ p4 I; q: s
+ m9 S; L- s. ]
哈哈,甘著到超型超靚但係個樣好似八兩金甘都有得稔?
/ \; E8 v1 G/ k5 s: i
搵老公係要睇內心架
0 A8 e: \* H7 V% J. }6 U9 E不過都要過到自己先!; B5 {- d& O$ `$ G+ H

8 t& |1 Z5 T1 N" p* [: o但係個樣靚仔,衣著好差,! N: e$ E: M# V
咁可能係老粗,
. T: A- t+ Z+ p9 ]( D  H又可能係好OUT,唔跟時代,9 ^" G7 Q7 |- m* ?3 J* w2 C
咁一齊會好多問題架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 如果係街見到條女。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。