<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有咩方法可以練好d酒量??
返回列表 回復 發帖

有咩方法可以練好d酒量??

其實唔係易醉
# B" \/ ^. O! i, s! D- V  |只係易"湯"...成日飲唔夠兩枝啤酒就"湯"% ~1 P! z" z+ X+ S
但"湯"之前同"湯"完後個人都仲好清醒ga wor# x; J* R# M1 T6 Y
好無奈
禁...有咩所謂??
You stfu plz"
可以試吓唔好飲咁急
係呀......如果你隊既話....
( y  K' D. c  g一定湯gar bor
Originally posted by halu at 2005-6-21 23:04:/ h) L! g7 k7 K# R- [4 d5 q
其實唔係易醉
* N3 F: K: E* o8 r" ~% n4 N" j只係易"湯"...成日飲唔夠兩枝啤酒就"湯"1 ?/ L2 x! D. @1 _8 f$ E9 E# o
但"湯"之前同"湯"完後個人都仲好清醒ga wor
8 x- M9 ?3 b7 u/ b# d* @0 F好無奈
5 t# U; c. y  e# y
落夜總會先飲, 埋單時包你即醒!!!
) q" l0 T$ U6 j1 N
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
飲酒之前食幾塊芝士....唔知飲奶得唔得
唔同心情有唔同既飲法2 b, k' x" c9 ^( }5 g& b0 ?5 B
唔同精神,又有唔同既飲法9 z* c7 r7 E% y* y& A7 C
要練酒量唔係幾日可以做到嫁.....
Originally posted by nightmare at 2005-6-21 11:06 PM:( x0 ~( C' S4 u9 y5 Q" q4 |9 U# p# N
禁...有咩所謂??
; ~8 @/ y, e9 \9 t! r4 A
o係出面飲就冇所謂la
/ Y/ r  b$ x! u6 ]$ ~& z1 Z但如果o係人屋企飲( h2 ?' u! m. H5 C# d+ y' ]/ C
湯到人地個廁所臭/污糟晒
Originally posted by toro at 2005-6-21 11:10 PM:
* P# T3 X; E! V, p$ G" N" z可以試吓唔好飲咁急
& ~. h$ g2 ]! u0 w! R9 d' E
  I( y2 l# D6 y$ h4 M! a- [& i
Originally posted by hisofai at 2005-6-21 11:16 PM:6 ]' F( C. V; u6 w" p6 R' ~1 [
係呀......如果你隊既話....+ W6 Q/ }- i! l8 p
一定湯gar bor
5 f1 c, s  I  }3 {- [/ P+ h+ Z* m0 w3 s
已經唔係隊gar lah...
( v  C8 H- V+ S0 H但一飲多幾杯就有"ur"番上黎ge感覺
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 12:03 AM:0 Z  h, S' g4 j9 C5 v  d
唔同心情有唔同既飲法( X7 ~+ i0 M: W$ \0 @6 x' G) e
唔同精神,又有唔同既飲法3 c1 c9 Q5 J" {
要練酒量唔係幾日可以做到嫁.....
) I' i" v$ R" m4 J) n0 v0 j
咁應該點做??
, q/ e) Z- |9 U" K- e每次飲多少少咁??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有咩方法可以練好d酒量??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。