<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 名位會考完既同學...
返回列表 回復 發帖
點解唔當二手書賣?
.
i shall keep it until i get the cert result...7 @1 e3 \; s, ?
then pass the notes to lower level class sister...
Originally posted by homan~ at 2006-5-17 08:04 PM:
$ F7 T. k. A, @3 f, V
: i/ a# o. j' Y) ]8 L* j0 P1 X+ Z0 Y0 f' Y4 D
書做咩唔羅去賣 ???
' [  J+ p/ C- g* [9 S5 t9 j6 X有d好殘,都賣唔出
) d# {7 o+ k6 i0 A4 b- }( H( d中文syllabus改晒,非丟不可
6 L2 z, j8 ?# w3 H, {
" i" [2 t, X4 w7 @5 Q% n同埋遲d俾or賣俾低form fd好過
# g$ ^  b/ g# n1 S6 e  p0 M我唔會賣比d二手書商,收又收得平,賣返出去又賣到好貴,唔想益佢地!!!
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-17 09:51 PM:  {$ T# I$ G- H8 z: f

! v7 p9 W6 f, V; E0 m- X( ]有d好殘,都賣唔出2 ]7 M7 Q# g3 Q
中文syllabus改晒,非丟不可
+ i: D0 @: B$ ^+ u) s/ Z* F& D1 K; E% f7 I6 Z. U
同埋遲d俾or賣俾低form fd好過
& f% P" v/ C0 Y5 F% H' _& Q我唔會賣比d二手書商,收又收得平,賣返出去又賣到好貴,唔想益佢地!!!
8 A7 A/ y& _$ O

7 b! g5 d8 B" C2 X0 Y8 ~/ _$ I0 u7 M! U+ a% J
我都係咁做wor
除咗英文notes之外,我年所有其他"屎片"都掉晒。
3 C: }/ Y( d7 m: m不過保險 d 都係放榜先好放火燒。
4 `, `3 Y" e! L! G: c' ]! M# Q
. Q9 H& A9 ?4 h" s% Q/ W當年我約咗成班 friend BBQ ,同 d "屎片" 一次過 say goodbye+ k& m/ c6 F7 l5 W* }

3 h1 |  S  c$ c+ @6 t$ U. f( {+ f! @[ Last edited by BOYDWAN on 2006-5-17 at 11:42 PM ]
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-17 09:51 PM:9 `" Z' y! E8 t

4 C- ^* w0 L& q" W. d$ n' V有d好殘,都賣唔出
9 H. s  M% g2 D3 ~# U" m中文syllabus改晒,非丟不可
: G' H& U$ {3 ^
: N2 M. _: e+ l% E* W2 v同埋遲d俾or賣俾低form fd好過  B' M, F9 A0 g$ x
我唔會賣比d二手書商,收又收得平,賣返出去又賣到好貴,唔想益佢地!!!
1 _6 q- U* d* y* w7 I8 ~7 F好過冇..7 q1 M" H" W. n& p& w, \5 }
我阿ma諗住賣晒比垃圾婆賺番$50
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by beefeater_jill at 2006-5-17 11:39 PM:
& \. _) `' B& t) ~& u除咗英文notes之外,我年所有其他&quo...
$ O0 S& Q% b; a1 c" c
1 i; Z  v/ z0 w4 `6 i8 ?7 N4 C. R& K% `5 y- Q
我仲記得燒果刻好開心架
) u9 |5 o6 [; @# y# u" M  @
, S, W1 v$ b: S5 X' M惑覺好似解脫咁
我不知道, 會賣掉
喂, 瑞比 8 D7 h- A+ m. W
你張相係邊個..咁靚ge?
Originally posted by yutik at 2006-5-18 09:05 PM:" p, M( S3 L- T+ E
喂, 瑞比 ! z) d( @# Q; }( E
你張相係邊個..咁靚ge?
# ^! v) l/ T1 p/ G8 Z! K" h% M+ C+ N/ Q/ ]sayumi# }: |$ u( t/ b
道重沙由美
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 名位會考完既同學...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。