<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 好辛苦啊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 北地有人 at 2006-8-10 12:30 AM:
+ T, e  g% D) z& [$ i% D3 ~妖..有4分咪好lo...我個時拎7A3F.....1分都冇啦...咪又係咁.冇野ge
# W8 y0 o  j8 l" p我依加咪又係成皮野個月..你學D野先lo...我都念住學野
/ I2 k& f2 Z/ s1 t8 |  T
2 a* \% U* x$ v, i點解7a3f都會一分都冇?你係咪打錯野?定係我眼花?
他的A是缺席的A 6 Q$ |% O! m. G! v; r  T4 a1 ~* N
XD
Originally posted by bt新之助 at 2006-8-10 11:45 AM:
" M! O2 W5 o6 J& s+ E他的A是缺席的A ) `4 h. h7 r) ]9 b6 U
XD
, b/ t- x$ e' s5 \( x% H$ U0 @1 v
" v* @6 X+ H( R/ ?% L. w3 R9 p 原來係咁,我明啦
在今年會考中
: I% d6 f+ H: T* s5 u6 C' r, w14分以下的人升中六係無希望' Y0 @/ ?2 M+ U) f( P3 A# N
剛剛14分的亦未必能升上中六2 Q2 P  f; L. r
加上香港既教育制度只係比無書讀既國家好
& Y1 b% g7 D2 H3 j' P0 x3 `* I0 Z3 c會考制度更加係香港幾十年來最嚴重而又不修改既嚴重錯誤之一1 V5 D9 {2 w+ l2 v; j
假如你運氣好即使你唔讀書也可能有A+ G. E. J5 J7 O( j+ w( s
即使你讀書亦有可能U
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-10 01:10 AM:
- K5 @$ Z% J7 O; R8 G4 q- Z7 ~  l
5 U' L; @6 ]) b* k% X6 M
* ]0 s! L/ a& o6 q0 z
5 r/ V* {) q6 w0 ^( F9 C
- I7 Z/ |8 O" W1 @係咪調景嶺再搭廠車入去果度??
) L0 ^# x4 t5 x5 ^' t% Q2 Q佢個間係做平果個d..我有fd做緊...你做過?
Originally posted by A3egg at 2006-8-10 02:01 AM:
: P  y2 E( G, z: N5 y9 F
! U$ N( R! Z8 B/ ?" V~~你修咩課程ar""出便有人請你---->你就好啦
5 x7 M0 _/ O7 \/ f5 X2 b: d8 l
我有工介紹..add我..
# x1 E* Z1 a( r( f: _( D唔好跟人讀酒店..冇能用
Originally posted by 自由神 at 2006-8-10 09:13 AM:; J4 q, ^1 m% Q

* S! `$ E0 H+ M) _) O你都有D寸,寸到我巧唔開針啊..........巧唔開針啊..............
4 \* [$ h% `5 o( a+ P
神哥..冇意思
Originally posted by bt新之助 at 2006-8-10 11:45 AM:
8 [- {# C" m; o6 b6 n' ]他的A是缺席的A
& W' L" N; d+ \* |# BXD
1 W5 @" t/ @, `  ?" F, I( A聰明
Originally posted by 小火山 at 2006-8-10 01:04 AM:
$ \+ M7 S3 [6 Q) z$ p咁你因咩事唔開心??
! F. Z4 `1 |2 q5 M, y1 P
好多野啊...好煩啊1 O% D8 P" J  x5 m" @+ o. [8 u. _

/ }+ ?% a" U. Z[ Last edited by 北地有人 on 2006-8-10 at 02:34 PM ]
嘩咁好?咩工呀?$ s( t9 d* M& j" j

, q% Z' t- I0 q* w' L4 }
Originally posted by 北地有人 at 2006-8-10 14:23:4 x& G" p0 v# K3 m6 r7 W

- S/ n, K/ N! P我有工介紹..add我..
- I% B* O2 i2 k0 d( B: B, Y唔好跟人讀酒店..冇能用
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 好辛苦啊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。