<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 各花入各眼[樂+]
返回列表 回復 發帖
陳慧琳......我覺得佢個樣真係唔算靚......靚既只係對腳!
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by SEEK at 2005-4-17 03:21 AM:2 b5 V% F/ R& ~! n( ~
陳慧琳......我覺得佢個樣真係唔算靚......靚既只係對腳!
1 [7 E0 z" r. J5 R
呀係, 我都唔覺陳慧琳靚, 只係普通 + 覺得有少少似王菲
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
twins" g6 H; t- C7 h7 ]' x
陳慧琳
碧咸囉!!!!!唔知點解人人話佢好波我就偏偏覺得佢勁屎波
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
楊思琦、陳慧琳同小甜甜布蘭妮(B.Spear),我一D都唔覺得佢地靚,試過我D friend話佢地靚好想搞佢地,我聽後有想反胃的感覺......
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-4-17 01:30 PM:
. Z4 S9 H/ ^+ |3 r: p5 Q+ V5 b碧咸囉!!!!!唔知點解人人話佢好波我就偏偏覺得佢勁屎波
; {$ i5 t" d7 G. h7 x
+ _' k# o% |9 H7 j
+ Z+ q, k8 W! y- U$ F" |! G
清揚兄, 我敬重你既敢言!!
Originally posted by 清揚 at 2005-4-17 11:36 AM:
7 d5 Z* z. G+ L$ n( }* Y) C楊思琦、陳慧琳同小甜甜布蘭妮(B.Spear),我一D都唔覺得佢地靚,試過我D friend話佢地靚好想搞佢地,我聽後有想反胃的感覺......
) D, H" t3 N% b8 {; L完全同意~~~" u+ w# j# N2 t, ~6 ]8 ]  a
除左陳慧琳之外 =.=
female: hell lot..... hk no.1: Miki!!  
$ a. T, M9 t* X( Amale: yu mun lok!!  
  a5 R7 D8 x' A* ?/ v! V/ S- B9 ~+ `. R# S
reverse:
& g% Q3 }+ o$ b. T3 K/ i$ \female: i dunno whether ppl like Ella bcoz of her legs or what... i think she's pretty though...
! ]/ J4 o1 L* ]" ^7 Pmale: male's pretty's from money.............. so Lee Ka Sing.....
Originally posted by 清揚 at 2005-4-17 11:30 AM:
# X2 G: I! r- N1 y  X; Y碧咸囉!!!!!唔知點解人人話佢好波我就偏偏覺得佢勁屎波
2 n$ Q% m$ c* ]3 P, U! B8 Z2 t" @4 b
yeah ,多個人反碧咸
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-4-17 05:59 PM:4 w5 q7 I( m5 B! A

. P. ^& {9 v. N0 eyeah ,多個人反碧咸
  e- [3 {- [$ v
, o, |0 v" c6 K. B7 @你又是嗎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 各花入各眼[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。