<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地覺得邊個剋人憎多D.
返回列表 回復 發帖
安仔什么时候...?汗...% `$ l- Y, w' y3 m7 M* Q4 @3 p6 E
是我,就两个都不选,
* b! K$ M# G' u1 x/ |' q5 w  @因为,请考虑个人立场的关系
咁你嚟討論區托咩!!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 史艷文2 at 2005-8-8 12:07 PM:
; J7 ^) {+ L9 Q4 M" x" c; m我身邊絕大部份女性友人及女性同事,
% o; V; R# @% J1 V7 e都最討厭此二人,唔知EF兄弟點睇
. u  [( a% T# G! y" q點解討厭此二人
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-10 12:02 PM:
! A( i  h+ I/ ?- j6 H1 x6 ^' Y" x2 k1 h" i
點解討厭此二人
6 E& V& D1 {+ P0 \3 h+ o
. u! b; [+ P7 H
; f( I4 R- y& W+ E. N. R( r一個又小氣又狗,仲成日扮喊,苦肉計1 p+ k' N: Z4 R4 [
一個扮型又唔知自己成日利用女人剋人憎
Originally posted by 史艷文2 at 2005-8-10 01:40 PM:" j8 w5 U, U3 |8 v1 i2 d7 C
9 u$ D. S$ S2 R# ]/ E5 G: H

% d9 r$ T7 v3 f7 l" H1 z4 W1 s. [6 O
一個又小氣又狗,仲成日扮喊,苦肉計2 {, p# h0 i: F4 P
一個扮型又唔知自己成日利用女人剋人憎
" S2 V. }7 A2 o

( P# k. |2 Z# `# T" P7 D( r你話安仔扮喊,用苦肉計呀?
5 a! X) M: U& \7 Y, T幾時呀?
安仔新歌~
大風吹
Originally posted by 天蠍座k仔 at 2005-8-12 12:13 PM:
! N; j/ v& i/ P2 v- T; h( B
0 W# j( G; a5 U/ B/ ?4 u8 ]8 \& w; _" i
你話安仔扮喊,用苦肉計呀?
- P8 \3 `1 E6 ]0 @幾時呀?
# g3 p- B1 y) j4 i- p' g8 _$ M0 J* I: n: C* M* i: t, c4 J7 |
你冇睇電視咩?2 V# w- ^& s" A; s$ k
佢自己開小型演唱會又有,
- |) Q+ D1 w1 x, E3 l# t/ n曾志偉訪問又有,張美妮訪問佢又有,; G# @. @" w8 j# g5 C" u7 Q
上次大海嘯人人話捐款,
' L/ }: M$ w; L$ R* C0 X9 {  i佢响電視叫D人話:
# m! ~/ R/ i3 V* d6 \; e你地買花嚟睇我呀,唔好買花嚟睇我,你地比錢我得啦!
( r5 t- K* t3 l5 [1 z/ C0 B8 `你地搭的士嚟睇我呀,唔好搭啦,你地比錢我得架喇!) Q) ]; e+ c0 W" K+ N
人人都呼籲捐錢,係佢特別D,1 n% A. N* N" F! V3 _
以為好多人想睇佢咁.
Originally posted by 唔講得笑 at 2005-8-9 12:08 AM:! E. y' p& q2 R0 t9 L0 o
憎謝停瘋多D
: k) u" _, k6 C! I5 Y) _- S7 [* }8 C係係!!
謝零檬 手車好勁~直路王~人又靚仔- h' i3 K. g8 }8 S4 N
訐志安 唱歌好好聽 有好喜歡影相
3 D" v+ u" W; o! h* ^+ m 兩個都咁好唔知點算
Originally posted by kodak at 2005-8-8 11:51 PM:
6 B% F+ s# }5 T8 `1 Jlemon.......真係頂佢唔順.....
+ \! U' E- S# R
9 I3 P" `# c( D0 j$ _& C" ?7 S8 e$ `8 s5 V/ L
最like用女人黎幫佢做promotion
; f, G, S- [2 A- K" J1 c* z3 b" }! N- V

. F/ c3 C( ^! J/ t似乎安哥比較鐘意用哩招,lemon o個o的係唔想俾人知,只係俾狗仔窮追不捨
5 b$ G) \+ C4 @/ r5 N6 s, U' E而安哥o個o的係自己講出o黎,上台攞獎又借o的倚講,電台訪問又講,講到冇人想知都仲要走上大飲茶講;o係大街大巷同韓紅激吻,驚死冇人影到咁;因為咁樣佢今日先會越來越唔掂
最憎謝停瘋,唔弟得佢咁靚仔,溝咁多女

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地覺得邊個剋人憎多D.

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。