<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 聽過邊o的冇乜根據o既習俗/傳聞?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-9-5 00:58:2 H2 w# S$ _$ j( r- }: D
大肚婆食蝦蟹,個仔第時會多手多腳,無時停~~
. a( g6 N, q9 k, D& u0 Z; _1 R! g" V8 U
食牛就牛精、食豬就好似豬咁、食雞就將來大個做.............
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
食隔夜蛋會大春袋
! q! M7 D( t# O7 t4 k9 W7 `" @: G/ }% F# Z! ]
我喜歡
著襪訓覺會盲~" c& k7 S5 m2 L% @( c

8 t/ b) w0 L0 v7 o由細到大我聽就聽左好耐( ]# o* t0 W  \* Y. p5 M
但諗極都唔明二者有何關係
去完廁所大便唔洗手會生[倒翅!# I# k* }% j3 v! V1 ~  l
# F. W' t) q; k+ J5 V, g& w
做手術麻醊會令人唔記得野!- O6 C5 `  j; D& c$ v9 D. M

5 i+ J- q8 I, W7 Z! _4 E& u黑心D人會生仔無屎弗。

食咗粒西瓜核會係個頭度生棵西瓜樹出黎.' u9 T* w/ U( Q4 h/ J' w
細個真係好天真
裝人沖涼生眼挑針
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by 吳建仁 at 2005-9-5 10:55:3 c* R) _9 i! ^/ D3 g: K
食咗粒西瓜核會係個頭度生棵西瓜樹出黎.
* a4 M5 j4 \* R9 e8 @細個真係好天真
  R* l5 W# J% U# r8 @' Y4 F% Y

6 z0 {4 M+ _! N* w9 u+ a我細個阿媽又係咁嚇我,我仲信添
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by chenfeng at 2005-9-5 04:11:' E" q+ b8 x7 f9 u$ v* G# [+ z! K
著襪訓覺會盲~! h8 D$ _- e# F9 {( {9 {* n

) n7 q* X, t0 z; d' Y- f- b由細到大我聽就聽左好耐
3 d. n/ t" u. `$ f8 v但諗極都唔明二者有何關係
# }( ~4 H) G2 P( `3 N* ]
我淨係聽過話死人先著襪訓5 K) p- M& V4 O6 _* G8 s- q
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-5 01:00:
2 G3 P- H2 q* [' O2 p; l* G  U6 m# u  h" U3 V5 {9 D
9 A8 o4 P  C( z9 j
食牛就牛精、食豬就好似豬咁、食雞就將來大個做.............
7 Z: |9 K, E/ O; t5 h& g, v( ^咁樣大肚潔咪咩都唔食得?
愛機-高達RX-78
被人踩到個影會賴尿,唔知呢個算唔算=.=?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-9-9 12:24 AM:9 D, ~" Y1 ]' h/ o$ y! \' u6 m
被人踩到個影會賴尿,唔知呢個算唔算=.=?
. m; }7 z; y" _" q& R: h
0 r. c& g, C1 G8 x. Q6 f# o) G: \第一次聽,幾有趣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 聽過邊o的冇乜根據o既習俗/傳聞?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。