<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞]引誘躲家中青年出門參軍-軍徵兵出動美人計
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-12 22:16:' }: A; F7 B! |3 E8 u

; l3 J+ b: c7 U; q: p我却都係post d funny野姐
" x1 e# I2 K+ Q大家唔好鬧la~
3 M3 ?, c$ x* F( b比面甘爺你
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 10:19 PM:! `8 O2 n" }- V, P# q- Y+ J

1 a: C. D" f% l8 A; l) }6 B: u+ f比面甘爺你
- u6 {$ y, ^+ m9 p作為03年老會員,總算有點面子~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-12 22:22:
  k& Y9 h2 Y9 q8 S+ t3 P& _
9 e/ j7 ?. o& a: g1 F$ {作為03年老會員,總算有點面子~
: P/ N* m4 _# E5 m1 \* K; F- J6 N唉,面系人地比,架系自己丟既........長江X号可
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 10:24 PM:: X; Q, N, s/ y, f& _
% {2 w  D5 `# ]) e* D
唉,面系人地比,架系自己丟既........長江X号可
" E3 l( R- u! ^7 V; G/ L1 u
係呀係呀' W+ N) y9 N* f6 C
又話俾面甘先生) {- r8 h; x6 n$ c2 R
而家你又萛係點呀
- C) d$ V; K/ K- O8 C2 [* I好似你咁就乜面都無哂喇- j4 p% W) U# h% }" m
乜響靈位爬出黎既契弟都咁多聲氣
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-12 22:29:
8 c. I/ M4 \# d3 H) G. T9 R6 g4 P) ^. X7 \  Z0 `0 a1 a
係呀係呀
% Q7 f$ e6 i5 \1 U又話俾面甘先生; j) U+ t/ M% M6 X. M; _! L5 u$ C
而家你又萛係點呀; ^1 ~7 M3 S' e; R0 b' |" q( m4 ~4 ~
好似你咁就乜面都無哂喇/ ~8 A$ Z3 G, d
乜響靈位爬出黎既契弟都咁多聲氣
. C. E$ P" i' [) f
話你見識少真冇錯,屍變唔得ar,面子???幾錢斤ar,haha~~
美人計果然有效
唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米尼過唔去既,故意踩碧咸摶人注意既,故意明知做錯都唔同佢地兩個say sorry既,仲有由我brother搞事至我出來公開道歉只是..................由我一手舖排出來告訴大家本少爺"回巢"的高調把戲,當然,我們的確是兩個人,冇佢我亦不能成事.......仲有一個秘密,可惜........我不打算講出來
, k6 O% k7 j$ c; ?  o( G5 `, ?* l2 o! N9 T3 }
[ Last edited by 清揚 on 2005-10-12 at 11:01 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 11:00 PM:
% J1 J$ _' w( S% x% z唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米...
. |% R( ^; e4 o琴日in熱線 睇到 新 同 唔新 輪流上線^^ ip ng g la~. m' K8 w2 c) S  J4 [; m  y
(因為我無聊中 , 路過...)
0 m# ]' x7 X, b) m2 K  Y
$ ^7 @  b; h/ g; `4 D/ ~3 \% R; n& U  a
聽落幾狼wo...要捉人入伍 ,
- f/ @( h1 F3 G0 \8 q! K- lhk人真係幸福...
8 O! K& V6 r9 T" C美人計果個又真係傻傻地 比我都由上層望望先啦...
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 23:00:
) w% v3 D$ x! s唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米尼過唔去既,故意踩碧咸摶人注意既,故意明知做錯都唔同佢地兩個say sorry既,仲有由我brother搞事至我出來公開道歉只是..................由我一手舖排出來告訴大家本少爺"回巢"的高調把戲,當然,我們的確是兩個人,冇佢我亦不能成事.......仲有一個秘密,可惜........我不打算講出來
! |6 }3 v3 e; Q左仔路過中,多口一句:會唔會無聊D呢
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-13 12:25 AM:
" w1 X$ F$ a* J3 R7 v& }9 @- N9 q5 l; y1 X, b; w; c
左仔路過中,多口一句:會唔會無聊D呢
0 E0 Z' H; l& C5 A& Vhaha...高調ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞]引誘躲家中青年出門參軍-軍徵兵出動美人計

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。