<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今年終於凍啦
返回列表 回復 發帖
Originally posted by s_mon at 2006-12-13 12:05 AM:* F; O. {$ [. h/ G
我都好鐘意冬天呀,真係好驚第時會冇左冬天呀,因為而家既冬天越黎越唔冬啦
8 |* D4 F( a' e! Y我而家仲著緊短褲短袖衫...
Originally posted by pigcat at 2006-12-13 01:17:* D' {. q- Q/ D! Z

3 T7 @7 j1 u& E$ G6 c6 X2 j6 U我而家仲著緊短褲短袖衫...
" y! N# Y% _2 v" _  b, q
我仲係背心+短褲.....
Originally posted by lawmk168 at 2006-12-13 18:48:
$ i. C* Q& B% h) j: p2 e0 _% @
" Z, [( Y' t3 T; g1 V- Y. D  l我仲係背心+短褲.....
5 o. |) J: V8 Z. v! G3 I
我無著
夜晚愈凍愈好訓
5 }6 Z3 \8 R' z; n6 z9 Y
Originally posted by SCM at 2006-12-13 20:09:
& X3 |5 C/ S; Q) U) y夜晚愈凍愈好訓 , A- d4 K2 i8 z
# z. J9 s9 V/ @
1 q3 T7 h2 `" N- j' V" Q- f0 y' L* P第二朝唔願起身....
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-13 09:02 PM:4 [" y+ r% w& \) z
8 h4 m( J" ~6 T1 r4 Q1 g

4 S7 Y, R' p. }3 J  L' q第二朝唔願起身....
) E2 r; h; }, g1 x3 Q4 z- Ex2 所以呢排成日差d返學遲到
係囉
# y2 P7 l* z& a* Q之後,,朝朝都凍到唔想起身啦!!..唉
其實我唔係好鍾意咁凍 ..... i) l; G5 _) G. C+ P
' p. ?/ q  ?2 a8 R
著得衫多就覺得好"漏bou" ,$ ]4 n2 Y/ K8 J
著得衫少就好易凍病 ;: j; @* a  E  N0 F+ G2 E4 X

7 e& Q6 [0 D1 G: ~& Y, q8 r3 {7 C出街果陣就想返屋企歎下暖爐 ,
4 O, R' q6 D! d5 C* c* l1 x6 X, L0係屋企果陣就覺得悶想出街 ;
; x# y' ~8 r$ t9 v9 Y
# t  ]% A1 v9 _6 Q2 w3 t同埋個人成日都唔想郁 ,
! h5 g7 K$ F4 `& D0 Y" M# y冇乜活力咁 .....
版主有心喇。。。
% ?8 I! E2 K" l! ~2 T剛剛翻黎。。。外面唔系幾凍。。9 O7 e1 ?) j% b! ^  Z' _" J
可能真系 星期日 先至黎料。。
4 m0 ?4 T) s, I8 O+ D
& m, M" y9 R5 u/ j我死鬼老豆 以前成日 講。。
% M: x: h! T! Z/ D6 Y  K“愛惜身體猶豫孝敬父母”
, K" k" r, q+ P% N0 [
$ D: O; }* E5 i3 r; o各位保重喇。。
Originally posted by gn02116381 at 2006-12-13 11:01 PM:; Q# E  d# R: X, ~: o# Y, g
係囉- R8 R6 r0 u3 G) q
之後,,朝朝都凍到唔想起身啦!!..唉
' J) {; |( r5 T) {. e; _0 L: I

4 H4 f# s: g! q, g6 z9 O, f1 ^哈哈!凍到我番學上堂勁眼訓>.<hehe
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今年終於凍啦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。