<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~大家話7仔緊唔緊要~
返回列表 回復 發帖

~大家話7仔緊唔緊要~

我宜家仲有5支煙就食完,都唔知頂唔頂得住我睇完一場波,宜家行去買又睇唔到頭頭15分鍾,但係睇完波都已經11點30分,我樓下已經係一個死城咩野都冇得買,要買東西就要行到9哩遠,真慘點解冇一間o係左近!所以話seven仔係唔係好緊要呢!!
Originally posted by 勇勇 at 19/5/2007 21:27:8 P0 W, Q; e% m5 W4 T# \0 e! V! R4 m
我宜家仲有5...
8 X, V$ I2 G- u# `  p5 a唔係, 因為重有OK!~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-19 21:28:- S7 E! P, Q+ j" o& `9 e

* f- E/ X9 b9 b4 ]9 Z4 ?9 R+ K3 _唔係, 因為重有OK!~~~~
* Q  g1 d7 u0 y/ [8 a但係04開波la,驚唔夠食
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-19 21:27:
: I1 D5 P  o0 \# y7 l4 ^0 @我宜家仲有5...
+ s& ]9 g' W2 P- C
" Z! W: _6 B  y) ~0 h! l9 V搭的士去
Originally posted by 勇勇 at 19/5/2007 21:31:7 T8 S# T8 m' P% t& K" B' F, {1 n

$ V( F3 @7 l& q- b& P+ p但係04開波la,驚唔夠食
2 S% @9 S. [: j% S* M9 c
叫人幫你買喇~~~~
仲諗,快行!!!
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-19 21:32:1 T4 v& C& @4 q' W3 G! \6 t
# n3 J$ \9 `- w8 m) R2 W
; K6 ?/ T- |" I
搭的士去
! ^/ R: e6 G# X6 |) O
吓............!
  r4 \! }' z7 z/ D  G- l搭車仲貴過包煙!
Originally posted by kakeidevil at 19/5/2007 21:32:
7 e) j+ |0 P/ R5 ^( X- r5 h6 u; L, v

5 U+ }* o8 C# r9 a( V1 I+ c& Q搭的士去
' w7 @0 F& i/ ^9 Q" [kakei 你去7仔幫佢買再搭的士去佢屋企喇!~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-19 21:36:
1 X2 ~, H, y4 d! Y6 Y# E% y9 o. F% U; O/ i
kakei 你去7仔幫佢買再搭的士去佢屋企喇!~~~~
' [- d; u. _9 R# @+ H2 C9 Y
如果係女我一定歡迎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-19 21:36:; p; y% u. J; m3 F5 w2 M, x
& U" c0 K  b* G( }6 K  R! T5 P
吓............!
# Q# k4 A  ?5 q0 L( o' ~搭車仲貴過包煙!
% W' {9 o, M# w; B# U
一陣煙虫咬咪呻呀,+ i/ a' A' D- m3 _9 y% }. x& x5 Q, ^
最好戎埋添.  N/ f/ G; b, B( z* w

& Z! Z. ^2 q$ N, [# m: X, w) o$ C[ Last edited by QuiGonJinn on 2007-5-19 at 09:40 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~大家話7仔緊唔緊要~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。