<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今晚勁爆tvb 無直播=.=
返回列表 回復 發帖
豬肉獎睇唔睇都擺
- F( e( d4 m* x% ]4 C不過有得睇都唔想睇
  F8 p7 i% \$ |* x/ v- E+ D# t俾TVX左一CUT右一CUT
% Q) S/ O# v2 H俾你睇既都係得得獎名單
Originally posted by 火炎 at 2007-12-26 06:58 PM:) }2 h. }# q- ^& e' ?8 _& S& Y( e
豬肉獎睇唔睇都擺
! v( }4 z  F$ {  _2 j. z不過有得睇都唔想睇
( X9 C& P6 P! [. S5 g俾TVX左一CUT右一CUT
5 g) G: {. q! ]2 k$ u. k* W俾你睇既都係得得獎名單
$ Q) j  ]7 ~0 Q8 z5 u, c

: t" r4 Q+ @0 F* C  ~3 C! ^: c, B& G7 X$ h
11:05 EMax玩創新主意 (S) 及 新城勁爆頒獎禮2007 (S)  4 f2 I1 F' d5 E3 A
11:35 晚間新聞 (S)
4 A6 V6 X, t* a* K3 R! q12:00 太子珠寶鐘錶特約 : 瞬間看地球 及 新城勁爆頒獎禮2007 (S) - ]2 h0 G* ]' A8 m4 \9 t
2:00 宣傳易 % i, |4 P' U- O: J, }; G1 O( _4 ?

$ ]" B" T  A1 ?: V; h9 p2:00鐘先做完~~應該足本轉播
好"渣",新城本身已經做得差,gag爛tag爛,歌唱得幾句,流程又唔順0 I3 }# f1 H! W. B
不停頒獎不停上台落台行上行落,d獎又無聊,無綫重要o係唱歌時間去廣告,- A6 L: w2 G- {$ _9 K( Y) f
最慘d廣告大部份都係收費台o既宣傳片.......
* L  y0 Y. @: F  f0 Y剪左應該好睇少少
Originally posted by keanu128 at 2007-12-26 08:15 PM:
9 y' S  u2 _  L. Z' z' U
3 F; H7 g/ p$ X1 C$ e+ @/ {, z4 `4 a3 z

Y: Z* `3 p# J( c5 w11:05 EMax...
% S2 q; V, T2 S: b2 Q: `
電台7點做,做到依家都未完...應該唔足架啦9成~ha
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by van仔魚 at 2007-12-26 03:40 PM:
, a5 [' B3 c4 i( `7 `- l2 f' e我反而想即時睇金牌d人係咪真係唔黎喎!* G- t3 j; \6 R
我好鬼8呀!哈哈!!!!!!!!
: i& D/ N# e0 n, S9 I: K2 S  x
剛剛看電視,金牌d人好似真係冇人黎勁爆
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
Originally posted by chong2002 at 2007-12-26 03:08 PM:
1 s+ m! U$ `0 j9 r& a5 n
9 M7 Q7 |% _) Z' J) k6 m角度問題
: M( K" i" `. Z* `睇依d show 都可以睇佢地既衣著 同 唱live
/ U! r% W. w; S4 ^7 R% i7 t最緊要 通常 d 女星都會著得好...
" s+ g; [/ }& R
豬肉獎多到嚇死人, 無記又得小小時間, 分分鐘未睇清楚已經落左台
Originally posted by jojojojoj at 2007-12-27 01:01 AM:/ n0 [% n% k0 c3 r1 U# y: g. Z# o( v
( T- x/ f# V+ D9 f, Z* ?
豬肉獎多到嚇死人, 無記又得小小時間, 分分鐘未睇清楚已經落左台
0 \& H8 I; [/ F( q' V0 x$ x' ~! u4 [咪就係..
* U6 ]$ U0 {& b' ~9 S) s0 W最正我諗都係呀jade...
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

cut到支離破碎
印象中新城個show好似年年都無直播, 無記好興擺一兩個主持喺錄影廠講幾句, 然後播吓零碎片段咁樣, 今晚新城超串啦! 一開始就連續講晒金牌歌手啲得獎名單, 完全同金牌玩嘢, 證明你唔嚟我照比獎你, 仲要一次過曬你冷.
次次無線都cut左好多=.=". s, m0 ^: p& _0 E
無野睇=.=個頒獎禮好冷清-.-
/ b  t" A; Q# K1 S, q% p+ A1 F又無人喎-.-金牌d人又唔黎..變左根本無歌聽(雖然無記一開始cut左好多)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今晚勁爆tvb 無直播=.=

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。