<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今晚勁爆tvb 無直播=.=
返回列表 回復 發帖

今晚勁爆tvb 無直播=.=

得無線收費台有得足本直播播放
* O6 D& P$ _, W! _% Y3 r+ t; C最衰前兩日先cut 左佢 =.=! ^' h+ Z3 J" U/ ?' ?8 P* R
& X, ~" V5 }' _' j( J( D% H
[ Last edited by chong2002 on 2007-12-26 at 02:10 PM ]
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

無直播, 有轉播
Originally posted by AV_man at 2007-12-26 02:21 PM:/ `6 s, ]! ^# f8 o, u$ R9 {
無直播, 有轉播
  U( f/ {1 T- k. S, ^http://jade.tvb.com/schedule/4 |" W% E2 n" M& E4 a( o
有呀...不過) L- E7 J/ H0 E' I" F
12:00am先做..
咁鬼夜搵鬼睇咩=.=
Originally posted by 沙維 at 2007-12-26 02:31 PM:
6 \1 m0 k1 @8 T, I咁鬼夜搵鬼睇咩=.=
9 A  n' V; D* F
咪係囉
( `% |' y+ x) [) O$ d! ]佢d 轉播唔睇好過睇啦
/ o. D! Y2 Z* ~個個唱歌cut 2/3 ...真係精華到唔精華
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

垃圾豬肉獎show, 唔睇都冇損失
都唔好睇既...好悶呀...我覺得
Originally posted by jojojojoj at 2007-12-26 02:45 PM:
( N3 J4 e( n4 {5 @9 l# p$ I垃圾豬肉獎show, 唔睇都冇損失
2 J3 e# I. D( v角度問題
' Y0 O" K2 r! g4 x睇依d show 都可以睇佢地既衣著 同 唱live
) O3 |+ ^* O& h8 V4 M& _0 z最緊要 通常 d 女星都會著得好...
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

係11點05分做......
我反而想即時睇金牌d人係咪真係唔黎喎!
) @) V0 k( c* p我好鬼8呀!哈哈!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今晚勁爆tvb 無直播=.=

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。