<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急問野呀!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖

急問野呀!!!!!!!!!!

我想請問銀行有冇得"唱"之前舊嘅10蚊紙???
4 c* Y+ O- D! ?# ]
3 m- \( Z0 T" U' {5 s3 c如果冇得唱,咁係邊度有得唱??
& G$ p# G6 D1 Q6 t; S" x
0 ~  A$ ~* U' p& [) K急要的
go to 沙田好運中心好樂意,i will help u
8 A& u  x$ i" i, `4 R) I# k8 Y+ l: t' ~6 ~# V2 U# W  r
[ Last edited by 155220 on 2006-2-5 at 11:55 AM ]
.
Originally posted by 155220 at 2006-2-5 11:49 AM:, C' w( Z0 {2 n; j
go to 沙田好運中心好樂意,i will help u
8 Z/ v. {( U4 c( E, |9 t' o; i! ^$ _/ y, z  Z! t6 g0 y: z
[ Last edited by 155220 on 2006-2-5 at 11:55 AM ]
4 K' U0 X' z3 a+ Q# m
???  T! H% F- A8 J( r) I
唔明你想講咩...???
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:04:  m) t* k, J8 ~# o) z

% I4 m* {; I4 w. J. e; o& |& n???0 ^7 g$ c' b' p! Y7 d6 ?
唔明你想講咩...???
! y1 i$ X$ g7 C+ r/ O# Q
) X% B) g" y3 L" ^8 lwhere do u live?
.
我係想唱舊嘅10蚊紙bor...
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:07:
$ G5 |3 `3 u2 i$ C3 g8 j我係想唱舊嘅10蚊紙bor...
* L7 B2 l1 j  K- C3 m, _+ k
8 B" ]; B' X% y2 A. ?
去上述地址搵我,唱幾張俾你,好唔好?
.
我住將軍澳,如果有得唱,我去到邊都得
點唱先????
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:12:
/ z; U5 t$ R$ Z- |) x. v, O我住將軍澳,如果有得唱,我去到邊都得
) O7 w+ ?- h2 R) z$ e% M, s* U! t; u4 H4 T
咁遠
.
Originally posted by 155220 at 2006-2-5 12:12 PM:
) f: v( ~  L0 V9 ?3 I5 S0 @
0 @) n3 Y+ [$ e6 t& A; d, k6 R1 a  Y+ J! R" `! d
去上述地址搵我,唱幾張俾你,好唔好?
: m: ]4 ~. l0 M) H- O
你有幾多張??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急問野呀!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。