<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » gmail仲未公開俾人登記咩?
返回列表 回復 發帖

gmail仲未公開俾人登記咩?

今天看電腦雜誌講,gmail只俾美國人登記用,
. E" {; R% q7 \; V2 Y2 Y5 f7 K' I( D. j7 h) h. o  e3 E0 o1 O
但我在半年前已收到google.com邀請叫我登記,3 y: Q  r( T" y6 I
: B% x" f! K4 u9 Y6 h
我用左 [email protected]好耐囉!?3 S7 U) |. P2 c1 Y/ o
9 ^' c' ~* Z  S1 X" l9 S& a  _# X
係我自選的

: l5 H; z9 I5 {7 Y- l; Y% B
: L! B% a' O. ]& Y( R) F[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2005-9-4 at 04:35 PM ]

1280 x 998 PIXEL下載

what is gmail?
Originally posted by 幸運馬迷 at 2005-9-4 04:29 PM:
; M2 w9 k% B+ L! Dwhat is gmail?
1 \+ u) T6 J6 W' b9 Y7 z  j' c
, k9 l1 M2 F9 k) o6 Y
gmail都唔會,有沒有聽過Intel, IBM?
Originally posted by 幸運馬迷 at 2005-9-4 04:29 PM:  H" ^; J0 j, v
what is gmail?
  [, B+ u5 g+ W

9 h0 k5 o$ [1 v3 y+ n* Y) Q. rGoogle Mail
要相信自己!!!
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-9-4 16:18:
1 o; p' J, x; m今天看電腦雜誌講,gmail只俾...
+ P2 O1 V* m; c" [, a! i+ d; b) s2 \5 x) y
, j' a, c5 u: B/ m6 r+ O/ R2 r
It need the current users to invite.
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
係要朋友請你..可能你有朋友請你用
Originally posted by 托迪仔T at 2005-9-4 05:16 PM:
9 Y+ t1 j) ]+ ]% S4 n, @係要朋友請你..可能你有朋友請你用
) u) n! r. m, t  c; c' w1 _4 N0 G2 f

' n6 g1 g( F. Z) e: H我印象中,好似係google直接給我電郵,而我較早時已登記了!
我係我朋友邀請我申請嫁...' o! x7 P' f3 N3 c6 g
都幾好用 速度好快 好過雅虎..
要invitation架碼...依家都係架...不過成日都有50個gei...
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
我有 100 個 invition
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » gmail仲未公開俾人登記咩?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。